Usluge i poslovna rješenja

Pružamo Vam uslugu tiska, photoprinta, skeniranja i arhiviranja materijala velikog formata: – knjiga, skripti, kongresnih postera – brošura – letaka – plakata i sl., te raznih marketinških, uredskih, projektantskih materijala i ostalih nacrta… Kopiranje i printanje nacrta: A5 – A0 i veći; crno-bijelo, u boji ili photocolor kvaliteta u stvarnoj veličini. Pronađite nas u: Democentar i kopirnica – Ribarska 1, Osijek.

 

Therefore™ Uredski radnici provedu prosječno preko 50 minuta dnevno tražeći informacije. To ne samo da je frustrirajuće, nego i smanjuje produktivnost. Therefore™ rješenje iz Canona svakom pruža brz i siguran pristup informacijama koje su mu potrebne.

UniFLOW Output Manager Točan izračun korištenja i troškova po korisniku, radnoj skupini ili odjelu – sve je to jednostavno uz Canonov uniFLOW upravitelj proizvodnje. Detaljno izvještavanje znači da možete koristiti Vaše proizvodne resurse na najučinkovitiji način, minimizirajući troškove i strateški postavljajući uređaje na mjestima gdje su najpotrebniji. On je modularan i podesiv pa ga je stoga moguće prilagoditi da zadovolji sve potrebe šireg opsega poslovanja ili čak čitavih odjela.

eMaintenance Sada postoji daleko učinkovitiji način za brigu o vašim Canon uređajima. Sustav eMaintenance automatizira mnoge od zadataka koji traže vremena prilikom opsluživanja mrežnih uređaja. Tako ste u mogućnosti usredotočiti se na važnije aktivnosti.

Također pružamo usluge servisiranja, prodaje rezervnih i potrošnih dijelova za Canon proizvode koji više nisu dio aktualne linije i više se ne proizvode. Više o Canon proizvodima koji se više ne prizvode klikom OVDJE.

U suradnji s tvrtkom Microline d.o.o. u mogućnosti smo Vam ponuditi IQ računalne konfiguracije sukladno Vašim računalnim potrebama i financijskim mogućnostima.

Odaberite računalo iz ponude, a zatim nam se obratite na kontakt telefon ili e-mail.

Ukoliko želite pogledati ponudu računalnog hardware-a i software-a, to možete učiniti klikom OVDJE.

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća slobodno nas kontaktirajte.

Konfiguracija-obicno

Osim navedenog, nudimo Vam mrežnu opremu, izradu mrežnih okruženja, uvođenje video-nadzora te ispisna rješenja po izboru.