Format:  24-inčni

Rezolucija: 2400 x 1200 dpi

Vrste medija Format papira A1: obični papir, papir s premazom, sjajni fotopapir

Tinte: PFI-1300 Black, Blue Croma optimizer, Cyan, Grey, Magenta, Matt black, Photo Cyan, Photo grey, Photo magenta, Red, Yellow

Karakteristike

Prednosti

  • Povežite pisač i ispisujte dok ste u pokretu uz vrhunski prijenosni pisač s funkcijom Wi-Fi.
  • Impresionirajte izuzetno kvalitetnim ispisom visoke razlučivosti od 9600 dpi
  • Doživite kreativnu slobodu ispisa iz informatičkog oblaka koristeći PIXMA Cloud Link
  • Pripremite se za jednostavan ispis s pametnih uređaja koristeći aplikaciju Canon PRINT
  • Uživajte u nevjerojatno kvalitetnom ispisu dokumenata i fotografija bez obzira na to gdje se nalazite

Vrhunski prijenosni ispis

Povežite pisač i ispisujte dok ste u pokretu. Kamo god vas život odvede, ovaj lagani, tanki pisač vrhunski je suputnik za prijenosni i moderni ispis s pametnih telefona i tableta te iz informatičkog oblaka zahvaljujući naprednom Wi-Fi povezivanju.

Veza s informatičkim oblakom

Izravno povezivanje s informatičkim oblakom. Uživajte u slobodi jednostavnog ispisa s interneta, bez obzira na to gdje ste, koristeći samo pametni telefon ili tablet. Poboljšani PIXMA Cloud Link omogućava ispis uredskih dokumenata, PDF i JPG datoteka izravno iz usluga informatičkog oblaka kao što su Dropbox, Google Drive, OneDrive i Evernote. Osim toga, možete ispisivati fotografije u roku od nekoliko sekundi s društvenih mreža Facebook i Twitter i iz albuma na mreži – sve to uz pomoć računala.

Podrška za pametni telefon i tablet

Vi znate koristiti pametni telefon, a to zna i ovaj pisač. Jednostavno preuzmite aplikaciju Canon PRINT za pametni telefon ili tablet. Aplikacija vam omogućava izravan pristup uslugama informatičkog oblaka. Možete čak provjeriti stanje pisača, priručnik ili razine tinte u stvarnom vremenu putem Wi-Fi veze ili interneta. Kako biste upotpunili opcije mobilnog povezivanja, dostupna je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Izuzetna kvaliteta

Impresionirajte dok ste u pokretu uz izvanrednu kvalitetu ispisa. Ispisujte profesionalne dokumente s oštrim tekstom i fotografijama bogatog kontrasta boja zahvaljujući tehnologiji FINE tvrtke Canon s naprednim sustavom s 5 tinti i razlučivošću ispisa od 9600 dpi. Ispis je i brz. Uživajte u brzinama ispisa od 9 ipm crno-bijelo i 5,8 ipm u boji koje pružaju ispis predivne fotografije bez obruba veličine 10 x 15 cm u roku od samo 53 sekundi.

Isplativ, praktičan ispis

Maksimalnu praktičnost pruža mogućnost prilagodbe postavki pisača za povećanje količine ispisa uz pomoć načina rada Save Black Ink Mode. Nemojte brinuti ako vam nestane crne tinte dok ste u pokretu jer će pisač nastaviti raditi stvarajući kompozitnu crnu tintu od drugih tinti u boji.

Kreativna igra

Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+. Lako možete dizajnirati i ispisivati čestitke, kolaže s fotografijama i mnogo više uz ovu uslugu utemeljenu na webu, i to koristeći slike s tableta, pametnog telefona, računala ili iz informatičkog oblaka.

Ispis bez kabela

Doživite vrhunsku prenosivost i budite mobilni uz opcionalnu punjivu bateriju. Idealno rješenje kada želite ispisivati na mjestu gdje nema strujnog napajanja.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!

Upit za dostupnost proizvoda: Canon PIXMA iP110 sa baterijom + Wi-Fi

13 + 4 =

SJEDIŠTE
Adresa: J.J. Strossmayera 101/I prvi kat, Osijek
Telefon: +385(0)31 251 500
Fax: +385(0)31 304 400

Email: mehanotehna@mehanotehna.hr

Radno vrijeme:
Pon-pet: 07:30-16:00h
Subota: 09:00-13:00h

OIB: 59610651393

DEMO CENTAR 1
Adresa: Ribarska 1, Osijek
Telefon: +385(0)31 283-788
Fax: +385(0)31 283-788

Radno vrijeme:
Pon-pet: 08:00-20:00h
Subota: 09:00-13:00h

Izjava o privatnosti