PowerShot SX70 HS

Posted

PowerShot SX70 HS

*20,3 megapiksela

*Optičko zumiranje od 65X

*Digitalna stabilizacija slike

*4K videozapisi

*Velik LCD zaslon od 7,5 cm (3 inča)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost

Vrhunski fotoaparat “sve u jednom” sa zumiranjem od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Proširite mogućnosti snimanja uz podršku za slike u RAW formatu, 4K videozapise, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i daljinski prikaz uživo.

 

Izgleda kao DSLR, s tehnologijom fiksnog objektiva

Model “sve u jednom” koji izgleda kao DSLR, s masom i fleksibilnošću fotoaparata s fiksnim objektivom. Snimajte sve od udaljenih pojedinosti do makro snimki, bez mijenjanja objektiva.

 

Izoštrite udaljene objekte

Od širokokutnog do ekstremnog krupnog plana – snimite detalje nevidljive golim okom, bez zamjene objektiva, bilo da ste udaljeni metrima ili miljama.

 

Formati 4K i RAW

Prijeđite na postprodukciju uz RAW fotografije ili snimajte čiste JPEG datoteke izravno na fotoaparatu. Snimajte nevjerojatne videozapise u 4K UHD razlučivosti, uz visokokvalitetni ulaz za mikrofon.

 

Brzo i precizno automatsko izoštravanje

Pouzdani mehanizam za automatsko izoštravanje modela PowerShot SX70 HS olakšava odvajanje pozadine od prednjeg plana. Opcija kontinuiranog automatskog izoštravanja omogućava snimanje pojedinosti prolaznih trenutaka.

 

Brojne mogućnosti povezivanja

Izrađujte sigurnosne kopije fotografija automatski pomoću funkcije za automatski prijenos fotografija*. Daljinski prikaz uživo omogućava snimanje, prikaz pogleda fotoaparata i pristup postavkama s mobilnih uređaja.

 

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori PowerShot SX70 HS!