IXUS 190

Posted

IXUS 190

*20 megapiksela

*Zumiranje od 10x, izuzetno širokokutni objektiv od 24 mm; 20x Zoom Plus

*LCD zaslon od 6,8 cm (2,7 inča)

*Full HD videozapisi

*Bežično dijeljenje slika

*Inteligentni stabilizator slike

*Litij-ionska baterija NB-11L koja se može puniti

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Zumiranje od 10x, izuzetno širokokutni objektiv od 24 mm; 20x Zoom Plus
Optičko zumiranje od 10x upotrebljavajte za približavanje udaljenim objektima ili se još više približite uz 20x ZoomPlus. Obuhvatite više u kadar te snimite odlične grupne fotografije i široke pejzaže uz širokokutni objektiv od 24 mm.

Uspostavljajte vezu uz jednostavnu kvalitetu i izuzetno tanak dizajn

Izuzetno tanki i moderni IXUS s 20 megapiksela i dobrim mogućnostima povezivanja olakšava snimanje i dijeljenje briljantnih fotografija i HD videozapisa. Uživajte u “usmjeri i snimaj” jednostavnosti, svestranom objektivu s optičkim zumiranjem od 10x i naprednom stabilizatoru slike.

 

Prijenosni stil

Bez napora snimajte dramatične pejzaže i detalje udaljenih subjekata ovim izuzetno tankim, džepnim fotoaparatom IXUS s izuzetno širokokutnim objektivom s optičkim zumiranjem od 10x.

 

Vrlo kvalitetni rezultati

Uživajte u izvanrednoj kvaliteti, detaljnim slikama s oznakom datuma uz 20 megapiksela i napredni stabilizator slike koji automatski održava fotografije oštrima i videozapise stabilnima.

Jednostavno povezivanje

Zahvaljujući odličnoj bežičnoj povezivosti brzo i lako možete povezati fotoaparat s pametnim uređajem te pomoću aplikacije Canon Connect dijeliti svoje kreacije i daljinski snimati.

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori IXUS 190!