Canon PIXMA G4411

Posted

Canon PIXMA G4411

Funkcije: print/fax/scan/fax/WiFi/Cloud

Format: A4

Razlučivost: do 4800x 1200

Brzina: crno-bijelo 8,8 ipm

Tinte:

Canon tinta GI-490BK, crna
Canon tinta GI-490C, cijan
Canon tinta GI-490M, magenta
Canon tinta GI-490Y, žuta

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Pisač s punjivim spremnicima s tintom idealan za kuću ili ured

Kompaktni produktivni pisač, kopirni uređaj, skener i faks-uređaj s punjivim spremnicima s tintom za niske troškove ispisivanja te značajkama za Wi-Fi i računalni oblak za svestrano ispisivanje dokumenata i fotografija. Idealan za kuću ili ured.

Snažna produktivnost

Pisač, kopirni uređaj, skener i faks-uređaj koji pružaju značajke za niske troškove ispisivanja i moćno upravljanje dokumentima kod kuće ili u uredu.

Nevjerojatni učinci po stranici

Ispisujte duže bez potrebe za zamjenom tinti uz izuzetnu učinkovitost. U boji: 7000 stranica. Crno-bijelo: 6000 stranica.*

Značajke za Wi-Fi i računalni oblak

Uspostavite bežičnu vezu s pametnim uređajima i koristite značajke za ispisivanje, skeniranje, faksiranje i računalni oblak koje omogućuju rad s omiljenim uslugama računalnog oblaka kao što su Google Drive i Dropbox.

Zajamčena kvaliteta ispisivanja

Postignite duboke, guste crne nijanse i dokumente s oštrim tekstom. Pigmentne crne tinte i tinte u boji na bazi bojila pružaju živopisne slike fotografije bez obruba, čak i u kvadratnim formatima.

Praktične značajke

Svaki zadatak učinite jednostavnim uz jasni LCD zaslon s 2 retka i automatski ulagač dokumenata (ADF) za 20 listova koji omogućuju brzo skeniranje, kopiranje i faksiranje.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori