PIXMA G1410

Posted

PIXMA G1410

Format: A4

Brzina: crno/bijelo 8,8 ipm; u boji 5 ipm

Tinte: 4 zasebnia spremnika sa tintom:

GI-490 (PGBK)
GI-490 (C)
GI-490 (M)
GI-490 (Y)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Prednosti

 • Namjenski pisač za dokumente i fotografije visokog učinka
 • U boji: 7000 stranica. Crno-bijelo: 6000 stranica*
 • Fotografije bez obruba od 4 x 6” za pribl. 60 sekundi
 • Elegantan, kompaktan dizajn koji će se potpuno uklopiti u vaš dom/ured.
 • Isplativo ispisivanje velike količine materijala.

  Jednostavnost

  Budući da svima ne treba višefunkcijski uređaj, dizajnirali smo PIXMA G1400. Ovaj je model namjenski pisač visokog učinka koji obuhvaća sve odlične prednosti serije PIXMA G, lako se koristi i proizvodi vrlo kvalitetne ispise.

  Pigmentna crna tinta i tinte u boji na bazi bojila

  Poboljšajte kvalitetu ispisa uz našu vrlo kvalitetnu pigmentnu crnu tintu kojom ćete lakše postići nevjerojatno oštar tekst i tinte u boji na bazi bojila za predivno živopisne slike. Osim toga, omogućuje vam ispisivanje fotografija veličine 4 x 6” bez obruba u roku od približno 60 sekundi.

  Integrirani spremnici s tintom

  PIXMA serija G napravljena je imajući na umu dizajn – naši spremnici s tintom smješteni sprijeda lako se mogu nadopuniti, što olakšava praćenje razine tinte, tako da ćete uvijek biti spremni za ispisivanje. Uz to, naš kompaktni i elegantni dizajn omogućuje potpunu integraciju u kućno/uredsko okruženje.

  Pouzdane komponente za ispisivanje velikih količina

  Potrudili smo se osigurati stabilan rad sustava za ispisivanje tijekom ispisivanja velikih količina materijala poboljšanjem ispisne glave FINE i upotrebom tehnologije koja se brine da zrak ne prodre u sustav cijevi za tintu.

  Kreativno ispisivanje

  Smatramo da mogućnost jednostavne izrade predivnih ispisa treba biti dostupna svima. Integracija softvera “My Image Garden” olakšava vam organiziranje, razvrstavanje i uređivanje fotografija, tako da ćete lako postići željene rezultate ispisivanja.

  • *Učinak po stranicama vrijednost je procijenjena na temelju metode za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja koristi tablicu ISO/IEC 24712 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenske bočice s tintom nakon početnog postavljanja. Učinci mjereni u broju stranica ne zbrajaju se.

 

Link sa komoletnim karakteristikama:

Otvori