Canon i-SENSYS LBP6030w

Posted

Canon i-SENSYS LBP6030w

Laserski crno-bijeli pisač (boja kučišta crna i bijela)

Format: A4

Brzina: 18 ppm

Vrijeme do prvog ispisa: 7,8 sekundi

Toner: CRG 725 (cca 1 600 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Prednosti

  • Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač s funkcijom Wi-Fi i podrškom za ispis s mobilnih uređaja
  • Lako ispisujte s pametnih uređaja uz aplikaciju Canon Mobile Printing
  • Brz, vrlo kvalitetan crno-bijeli ispis brzinom od 18 stranica u minuti
  • Nema čekanja na ispis uz tehnologije Quick First-Print
  • Moderan dizajn koji štedi prostor uljepšat će svaki radni stol

Crno-bijeli laserski pisač koji ima Wi-Fi i dizajn koji štedi prostor

Dizajniran tako da može stati na radni stol, ovaj brz, kompaktan i cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač s funkcijom Wi-Fi pruža jednostavan bežični ispis i ispis s mobilnih uređaja, što ga čini savršenim za osobnu upotrebu i male urede. Njegov elegantan dizajn koji štedi prostor uključuje poklopac odlagača za papir koji se uvlači, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 199 mm (Š x D x V).

Wi-Fi za mrežni ispis i ispis s mobilnih uređaja

Bežično ispisujte s računala, pametnih telefona i tableta koristeći ovaj pisač koji podržava Wi-Fi i ispis s mobilnih uređaja. Povezivanje s bežičnom mrežom jednostavno je – samo pritisnite tipku Wi-Fi na pisaču i spremni ste. Kako biste ispisivali s Apple iOS ili Android uređaja, jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju Canon Mobile Printing i moći ćete uživati u brzom i jednostavnom ispisu izravno putem pisača.

Brze, produktivne radne značajke

i-SENSYS LBP 6030w kreće u akciju čim ga zatrebate zahvaljujući tehnologijama Quick First-Print tvrtke Canon koje jamče brzu aktivaciju iz stanja mirovanja. Uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od samo 7,8 sekundi i profesionalne brzine laserskog ispisa od 18 ppm, nema čekanja na ispis, što znači da se brzo možete vratiti onome što je važno.

Izuzetna laserska kvaliteta

Uživajte u najoštrijem i najčišćem tekstu te najdetaljnijim grafikama zahvaljujući razlučivosti ispisa do 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Energetski učinkovit

Zahvaljujući tehnologiji fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon, ovaj energetski učinkoviti pisač troši svega 1,6 W u stanju mirovanja, a zagrijavanje gotovo da i nije potrebno. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije i negativan utjecaj na okoliš. Osim toga, na raspolaganju vam je podesivo automatsko isključivanje koje isključuje pisač nakon isteka podešenog vremena.

Tih rad

Zahvaljujući Canonovom jedinstvenom dizajnu motora uređaj i-SENSYS LBP6030w tih je u pripravnom stanju i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na rad bez ometanja.

Spremnik “sve-u-jednom”

Spremnik “sve-u-jednom” koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te pouzdani kvalitetni ispis. Originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače obuhvaća toner, bubanj i jedinice za čišćenje te se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi bez napora ili nereda.

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori