Canon i-SENSYS LBP6030

Posted

Canon i-SENSYS LBP6030

Laserski pisač u boji

Format: A4

Brzina: 18 ppm

Toner: 

  • Toner CRG-725

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Prednosti

Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač idealan za male ili kućne urede
Brz, vrlo kvalitetan crno-bijeli ispis brzinom od 18 stranica u minuti
Nema čekanja na ispis uz Quick First-Print
Moderan dizajn koji štedi prostor uljepšat će svaki radni stol
Uživajte u energetskoj učinkovitosti vodećoj u klasi

Crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor

Dizajniran tako da može stati na radni stol, ovaj brz, kompaktan i cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač savršen je za osobnu upotrebu i male urede. Njegov elegantni dizajn koji štedi prostor uključuje poklopac odlagača za papir koji se uvlači, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 198 mm (Š x D x V).

Brze, produktivne radne značajke

i-SENSYS LBP6030 kreće u akciju čim ga zatrebate zahvaljujući tehnologijama Quick First-Print tvrtke Canon koje jamče brzu aktivaciju iz stanja mirovanja. Uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od samo 7,8 sekundi i profesionalne brzine laserskog ispisa od 18 ppm nema čekanja na ispis, što znači da se brzo možete vratiti onome što je važno.

Izuzetna laserska kvaliteta

Uživajte u najoštrijem i najčišćem tekstu te najdetaljnijim grafikama zahvaljujući razlučivosti ispisa do 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Energetski učinkovit

Zahvaljujući tehnologiji fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon, ovaj energetski učinkoviti pisač koristi samo 0,8 W u stanju mirovanja, a zagrijavanje gotovo da i nije potrebno. Praktična preklopka napajanja sprijeda olakšava isključivanje, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije i negativan utjecaj na okoliš.

Tih rad

Zahvaljujući Canonovom dizajnu motora uređaj i-SENSYS LBP6030 tih je u pripravnom stanju i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na rad bez ometanja.

Spremnik “sve-u-jednom”

Spremnik “sve-u-jednom” koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te pouzdani kvalitetni ispis. Originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače obuhvaća toner, bubanj i jedinice za čišćenje te se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi bez napora ili nereda.

 

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

-Otvori