iR ADVANCE C3520i/25i/30i

Posted

iR ADVANCE C3520i/25i/30i

Funkcije: copy/print/scan/color

Brzina: 20/25/30 ppm

Format: A5R-A3

Standardna oprema: ladice, duplex, mreža, DADF, LCD ekran osjetljiv na dodir

Opcije: postolje sa dodatnim ladicama, dorađivač, odlagač…

-Toner C-EXV 49 BK/CY/MG/YL (učinak 36 000 Bk/19 000 color)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Snažni višenamjenski A3 uređaji, savršeni za urede s velikom količinom posla koji trebaju dobre mogućnosti povezivanja, brzinu, pouzdanost i kvalitetno ispisivanje.

 

Optimizacija radnog procesa s dokumentima

Brzina, značajke i prilagodljive mogućnosti povezivanja standard su kod ovog asortimana višenamjenskih A3 uređaja za rad u boji, što ih čini savršenim za zahtjevne urede. Uživajte u mogućnostima sveobuhvatnog upravljanja dokumentima i svestranoj završnoj obradi dokumenata.

Upravljanje troškovima

Današnje tvrtke traže operativnu učinkovitost i siguran povrat ulaganja. No mnoge od njih nisu svjesne stvarnih troškova ispisivanja i upravljanja informacijama u svojoj organizaciji, a oni mogu biti značajni ako se njima dobro ne upravlja. Ukupan trošak ispisivanja uključuje skrivene troškove vezane uz upravljanje dokumentima i produkcijom, optimiziranje ispisivanja, IT podršku i infrastrukturu te administraciju i nabavu. Canonov asortiman proizvoda imageRUNNER ADVANCE namijenjen je rješavanju ovih problema, kao i štednji kojom ćete ostvariti maksimalan povrat uloženih sredstava.

Upravljanje dokumentima i produkcijom

Organizacije u svakodnevnom radu s dokumentima generiraju značajne troškove uslijed neučinkovitog pretraživanja i uporabe postojećih informacija, te tako uzalud troše vrijeme i novac. Asortiman proizvoda imageRUNNER ADVANCE može vam pomoći u smanjenju skrivenih troškova zahvaljujući potpuno integriranom, sveobuhvatnom upravljanju radnim procesom za dokumente. Takvo upravljanje omogućuje brzo i učinkovito skeniranje, arhiviranje i dijeljenje informacija, smanjujući potrebu za radom s tiskanim materijalima te potičući učinkovitu suradnju.

Optimizirano upravljanje ispisivanjem

Asortiman proizvoda imageRUNNER ADVANCE s integriranim rješenjima omogućuje vam kontrolu pristupa uređajima, postavljanje pravila ispisivanja, praćenje ispisâ i ograničenje korištenja po pojedinom korisniku. Time smanjujete količine nepotrebnih ispisâ, stvarate uvjete za naknadu troškova te štedite papir i toner.

Jednostavnost uporabe

Veliko, brzo, intuitivno korisničko sučelje sa zaslonom na dodir u boji omogućuje brzo obavljanje zadataka bez napora. Nove mogućnosti, kao što su klizanje ili skupljanje prstima, koji se koriste i na mnogim pametnim telefonima, olakšavaju korištenje uređaja.* Ugrađeni vodič i videozapisi sa podrškom olakšavaju osnovno održavanje i omogućuju maksimalno vrijeme rada. Osim toga, zahvaljujući identičnoj platformi i principu rada korisnici će znati upotrebljavati svaki uređaj iz ove linije.

Personalizirano iskustvo

Uređaj imageRUNNER ADVANCE napravljen je za dijeljenje, ali omogućuje i jedinstveno, osobno iskustvo u skupini uređaja. Kada je aktivirana autentifikacija, pojedini korisnici mogu prilagoditi radno okruženje pomoću funkcija napredne personalizacije.** Upotrebom funkcije My Display korisnici mogu personalizirati korisničko sučelje, uključujući početni zaslon nakon prijave, jezik izbornika ili postavke pristupa. Uz pomoć My Functions možete postići bolju učinkovitost tako što ćete korisnicima olakšati pristup jedinstvenim informacijama koje im mogu pomoći u radnim procesima, poput osobnog adresara, a funkcija My Settings omogućuje osobne zadane postavke za kopiranje, slanje, faksiranje i pohranjivanje.

Podrška za rad u pokretu

Nadogradiva podrška za potrebe fleksibilnog rada može pomoći u povećanju učinkovitosti tako što korisnicima omogućuje sigurno skeniranje i ispisivanje dokumenta kada su u pokretu, kao i brzo povezivanje mobilnih uređaja izravno s poslovnim radnim procesima. ImageRUNNER ADVANCE portfelj nudi brojne načine za spajanje pametnih uređaja, uključujući opcije uparivanja QR koda*, NFC i Bluetooth niskoenergetske opcije*. Rade s gotovo svim pametnim uređajima, uz podršku za uobičajene aplikacije poput Google Cloud Print, AirPrint* i Mopria*, a mogu se spojiti izravno na određene usluge temeljene na oblaku.

Pojednostavljeno skeniranje dokumenata

Velike mogućnosti skeniranja omogućuju pojednostavljeno skeniranje dokumenata i digitalizaciju. Istovremeno obostrano skeniranje* daje brze rezultate, a dokumente možete s lakoćom slati raznim primateljima. Uključena je standardna podrška za skeniranje i pretvaranje dokumenata u pretraživi PDF, Microsoft® Word* i Microsoft® PowerPoint. Radi optimizacije procesa i radnog procesa uređaji imageRUNNER ADVANCE besprijekorno funkcioniraju s nizom snažnih softverskih rješenja tvrtke Canon i drugih proizvođača zahvaljujući ugrađenim softverskim platformama MEAP i MEAP Web.

Detaljne tehničke pojedinosti možete pronaći na:

otvori iR ADVANCE C3500 serija