iR ADVANCE C1325/35iF

Posted

iR ADVANCE C1325/35iF

Funkcije: copy/print/scan/color/fax

Brzina: 25ppm

Format: A5R-A4, 64 do 220 g/m²

Standardna oprema: mrežni pisač, dvostrani ispis, LCD ekran osjetljiv na dodir

Opcije: postolje s dodatnim ladicama,..

-Toner C-EXV 48 Bk,Y,M,C (cca 15600 Bk, color, Y,C,M 11 500 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Kvalitetan ispis i skeniranje

imageRUNNER C1325iF produktivan je višefunkcijski uređaj za obradu A4 formata u boji, a pruža brzinu od do 25 stranica u minuti, kao i vrlo kvalitetan ispis u boji. Zahvaljujući tehnologiji obrade V² (Vivid & Vibrant) tvrtke Canon vaši će dokumenti impresionirati i isticati se među ostalima. Novo korisničko sučelje u boji od 8,9 cm osjetljivo na dodir i povlačenje prstom pruža korisniku prilagođeno i jednostavno rukovanje. Prilagodljive opcije za mobilni ispis i skeniranje kao što su Apple AirPrint™, Mopria™ ispis te aplikacije za mobilni ispis i skeniranje podržavaju učinkovitost zaposlenika u pokretu. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa.

Sigurnost i kontrola troškova

Pobrinite se da vaše informacije ostanu povjerljive zahvaljujući značajkama kao što su zaštićeno ispisivanje, oslobađanje pomoću PIN-a i opcionalna zaštita PDF-ova lozinkom. Upravljanje troškovima ispisa ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i upravljanje, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisa pojedincima, odjelima, lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje prema korisniku.

Jednostavna integracija i upravljanje

Ovaj uređaj može se smjestiti u razna uredska okruženja i pogodan je za male radne skupine unutar organizacije bilo koje veličine, bilo kao stolni ili podni uređaj jer ima prilagodljive opcije kasete za papir.

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS. imageRUNNER C1325iF pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitanje mjerača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Udaljena ažuriranja programskih datoteka mogu se izvršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi rada.

Ekološki prihvatljiv

Ovaj uređaj sukladan standardu ENERGY STAR® pruža neke od najnižih TEC* vrijednosti u svojoj klasi i troši samo 1 W ili manje u stanju mirovanja. Dizajniran je da bude energetski učinkovitiji, smanjujući potrošnju energije tijekom upotrebe i negativan utjecaj na okoliš. imageRUNNER C1325iF iznimno je ekološki prihvatljiv i kao takav udovoljava strogim kriterijima koji vrijede za potencijalne kandidate za nagradu Blue Angel.

Link s kompletnim karakteristikama:

Otvori