iR C1225iF

Posted

iR C1225iF

Funkcije: copy/print/scan/send/color/fax

Brzina: 25/25 ppm

Format: A5R-A4,

Standardna oprema: DADF, obostrani ispis

Opcije: postolje, dodatne ladice

-Toner 034 Bk, C, Y, M (cca Bk 12 000 ispisa, C, Y, M 7 500 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Prednosti

  • Automatski obostrani ispis, kopiranje, skeniranje u boji, slanje i faksiranje
  • Monokromatski ispis i ispis u boji brzinom od 25 ppm
  • Kapacitet od do 1100 listova
  • LCD u boji od 8,9 cm osjetljiv na dodir i povlačenje prstom
  • Spreman za umrežavanje uz podršku za PCL i Genuine Adobe PS
  • Podrška za mobilni ispis i skeniranje
  • Može se koristiti po vađenju iz pakiranja; lako se postavlja i omogućava jednostavnu izmjenu potrošnog materijala
  • Standardni toner u pakiranju pruža do 12 mjeseci ispisa u boji¹
  • Možete biti mirni uz standardno jamstvo tvrtke Canon
  • Niska potrošnja energije

Produktivan i prilagodljiv

imageRUNNER C1225iF produktivan je višefunkcijski uređaj za obradu A4 formata u boji, a pruža brzinu od do 25 stranica u minuti, kao i vrlo kvalitetan ispis u boji. Novo korisničko sučelje u boji od 8,9 cm osjetljivo na dodir i povlačenje prstom pruža korisniku prilagođeno i jednostavno rukovanje. Prilagodljive opcije za mobilni ispis i skeniranje kao što su Apple AirPrint™, Mopria ispis te aplikacije za mobilni ispis i skeniranje podržavaju učinkovitost zaposlenika u pokretu. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa.

Profesionalan i isplativ

Isplativi imageRUNNER C1225iF koristi tehnologiju obrade u boji V² (Vivid & Vibrant) pa će vaši dokumenti impresionirati i isticati se među ostalima. imageRUNNER se isporučuje s potpunim kompletom boca s tonerom, što vam omogućava da ga odmah počnete koristiti. Smanjite potrošnju papira uz automatski obostrani ispis, kopiranje i skeniranje.

Možete biti mirni i preuzeti kontrolu

Korisnici mogu brzo i lako konfigurirati i postaviti uređaj jednostavno prateći upute za postavljanje kojima se pristupa putem korisničkog sučelja. Korisnici mogu biti mirni uz uređaj koji se može koristiti odmah po vađenju iz pakiranja s priloženim tonerom i jamstvenom karticom jer će imati sve potrebno za početak. Potrošni materijal možete kupiti kada vam zatreba ili imageRUNNER C1225iF možete integrirati s osnovnim uslugama za ispis koje pružaju automatizirano očitavanje mjerača i udaljenu dijagnostiku.

Pogodan za sve vrste poslovanja

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu imageRUNNER C1225iF može se smjestiti u razna uredska okruženja i pogodan je za male radne skupine unutar organizacije bilo koje veličine, bilo kao stolni ili podni uređaj jer ima prilagodljive opcije kasete za papir. Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS.

Ekološki prihvatljiv

Ovaj uređaj sukladan standardu ENERGY STAR® pruža neke od najnižih TEC² vrijednosti u svojoj klasi i troši samo 1 W ili manje u stanju mirovanja. Dizajniran je da bude energetski učinkovitiji, smanjujući potrošnju energije tijekom upotrebe i negativan utjecaj na okoliš. imageRUNNER C1225iF iznimno je ekološki prihvatljiv i kao takav udovoljava strogim kriterijima za Blue Angel certifikat.

Link s kompletnim karakteristikama:

Otvori!