imagePROGRAF iPF825

Posted

imagePROGRAF iPF825

Format: Papir u roli: 254 – 1118 mm
Pojedinačni listovi 203 – 1118 mm

Brzina: A0 skica 45 sekundi

Tinte:PFI-303: BK, MBK, C, M, Y (330 ml)
PFI-703: BK, MBK, C, M, Y (700 ml)

Mreža, HDD 160 GB

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Uz iPF825 možete računati na nevjerojatnu produktivnost. Dizajniran za usluge ispisa i velika korporacijska okruženja u kojima se vrši CAD/GIS planiranje, ovaj 44-inčni pisač pruža izuzetnu reprodukciju linija, žive boje, visoku postojanost slike, a ima spremnike za tintu velikog kapaciteta koji se mogu mijenjati tijekom rada. Uz to, dvostruka rola omogućuje duži ispis na raznim tipovima i formatima medija.

Nevjerojatna kvaliteta i točnost
Sustav od pet boja, od topivih i netopivih bojila, s reaktivnom pigmentnom tintom tvrtke Canon stvara žive boje i najoštrije, najtanje linije, a uz preciznost od +/- 0,1%, kao i minimalnu debljinu linije od 0,02 mm, preciznost je zajamčena – slike se ispisuju pri 2400 x 1200 dpi i ostavljaju najbolji dojam, a sve to zahvaljujući izuzetno preciznim ispisnim glavama s 15 360 mlaznica.

Visoka učinkovitost
Izuzetnu kvalitetu slike prati nevjerojatna produktivnost, A0 skice ispisuju se za 45 sekundi, a A1 format za samo 24 sekunde. Koriste se spremnici s tintom velikog kapaciteta od 330 ml i 700 ml koji se mogu mijenjati tijekom rada kako ne biste morali prekidati proizvodnju, a dostupan je i ispis bez margina kako ne biste morali gubiti dodatno vrijeme na završnu obradu. Uređaj ima i jedinicu s dvostrukom rolom, što vam omogućuje duži ispis na raznim tipovima i formatima medija.

Ekonomičan i učinkovit
Ugrađena funkcija izračunavanja omogućuje točno praćenje troškova po ispisu i ukupni trošak pisača te vam omogućuje prikaz podataka kroz upravljački program pisača ili eksportiranje podataka u CSV datoteku koju možete koristiti u vlastitim datotekama ili sustavima. Kako biste snizili troškove, može se odabrati ekonomičan način rada koji koristi manje tinte, što je idealno za ispis skica.

Za zahtjevne CAD tijekove rada
iPF825 je dizajniran za neprimjetnu integraciju i savršen rad u najzahtjevnijim CAD radnim procesima. Velike datoteke učinkovito se obrađuju zahvaljujući naprednoj podršci za HP-GL/2. Podržan je i format HP-RTL, a u kompletu je i HDI upravljački program za Windows.

Lako korištenje uz ugrađeni HDD od 160 GB
Ugrađeni tvrdi disk kapaciteta 160 GB omogućuje izradu poštanskih pretinaca kada više korisnika koristi uređaj, na primjer u užurbanim korporacijskim okruženjima. Korištenje je dodatno olakšano zahvaljujući velikom, grafičkom korisničkom sučelju.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!