imagePROGRAF iPF765

Posted

imagePROGRAF iPF765

Format: Papir u roli: 254 (10″) – 914,4 mm (36″)
Pojedinačni listovi: 203,2 (8″) – 917 mm (36″)

Brzina: A0 skica – 0,48 (Draft mod); 1,14 (Standardni mod)

Tinte: PFI-102 – MBK/BK/C/Y, PFI-104 – M

Mreža, glava PF-04

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Dizajniran za iskoristivost
iPF765 moćan je uređaj za ispis, dizajniran kako bi zadovoljio potrebe velikih i srednje velikih radnih skupina. Uz iznimnu preciznost linija, tvrdi disk kapaciteta 250 GB i podršku za HP-GL/2 i HP-RTL datoteke, radi se o idealnom rješenju za svakog profesionalca koji ima potrebu za ispisom složenih nacrta, CAD crteža, GIS mapa i drugih grafičkih prikaza velikog formata.

Tanak dizajn i kontrole smještene s prednje strane znače da pisač možete postaviti bilo gdje – čak i uz sami zid kako biste uštedjeli dragocjeni prostor u uredu.

Integrirana košara uredno sabire ispise na formatima papira A1 i A2, a sadrži i praktičan mjerač vremena koji vas obavještava o tome koliko je vremena preostalo do dovršetka zadatka.

Visoka učinkovitost
Produktivnost se održava u umreženim okruženjima zahvaljujući funkciji Media Mismatch (Nepodudaranje medija). Kada se zadatak pošalje na ispis na medij različit od onog na kojem je trenutno, korisnika se obavještava te mu se daje mogućnost da poništi zadatak, nastavi s ispisom ili promijeni medij. U međuvremenu, iPF765 nastavlja s drugim zadacima ispisa koji su na čekanju.

Funkcija brze zamjene spremnika s tintom omogućuje zamjenu spremnika za vrijeme ispisa, čime se osigurava maksimalna produktivnost.

Ekonomičan i učinkovit
Ugrađena računovodstvena funkcija omogućuje praćenje troškova po ispisu te pruža prikaz podataka kroz upravljački program pisača. Možete odabrati ekonomični način rada koji troši manje tinte, što je idealno kod probnih ispisa. Softver eMaintenance tvrtke Canon automatski prepoznaje i rješava mehaničke probleme i nisku razinu tinte, povezujući se izravno sa servisnim centrom tvrtke Canon.

Izvanredna kvaliteta i preciznost
Sustav s pigmentnom tintom s 5 boja tvrtke Canon stvara žive boje i najoštrije, najtanje linije. Uz preciznost od +/- 0,1% i minimalnu debljinu linije od 0,02 mm, preciznost je zajamčena. Slike prikazuju u rezoluciji od 2400 x 1200 dpi za maksimalni učinak, zahvaljujući iznimno finim ispisnim glavama koje koriste 15 360 mlaznica.

Napravljen za zahtjevni tijek rada
iPF765 je kompatibilan s HP-GL/2 i HP-RTL, uključujući postavke za paletu i olovku. Uz upravljački program HDI za korisnike programa AutoCAD i sustava Microsoft Office, postoji i programski dodatak za ispis u programima Word, Excel i PowerPoint.

Poboljšana robusna zaštita
Poboljšana zaštita osigurana je boljom administrativnom funkcionalnošću korisničkog sučelja, a neovlašteno korištenje pisača i krađa informacija otežani su zahvaljujući ograničenju pristupa; podrška za vođenje zapisnika ispisa u mrežnim okruženjima iPF765 čini idealnim uređajem za velike korporacije.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori imagePROGRAF iPF765!