imagePROGRAF iPF750

Posted

imagePROGRAF iPF750

Format: Papir u roli: 254 (10″) – 914,4 mm (36″)
Pojedinačni listovi: 203,2 (8″) – 609,6 mm (36″)

Brzina: A0 skica – 48 sekundi

Tinte: PFI-102 (130 ml): MBK/BK/C/Y, PFI-104: M

Glava PF-04, mreža

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Dizajniran za praktičnost i iskoristivost
iPF750 je dizajniran kako bi se lako uklopio u svako CAD/GIS okruženje. Kompaktan, tanak dizajn i sustav za papir kojem se može pristupiti s prednje strane uređaja znače da pisač možete postaviti kako god želite – čak i odmah uz zid. Potpuno upravljanje, uključujući izmjenu spremnika s tintom, vrši se s prednje strane, tako da više nikada ne morate remetiti mir u uredu, bez obzira na to gdje odlučite postaviti pisač.

Velika LCD upravljačka ploča s grafičkim animacijama osigurava brzo i jednostavno navikavanje. Ispisane se stranice automatski slažu te se mogu uzeti iz košare velike zapremine kako bi se spriječilo oštećivanje, a pisač čak sadrži i praktičan mjerač vremena koji vam prikazuje koliko vremena je preostalo do kraja ispisa.

Visoka učinkovitost
Očekujte izvanrednu produktivnost jer su probni ispisi formata A0 dostupni u samo 48 sekundi. Tehnologija obrade slike L-COA tvrtke Canon te Gigabit Ethernet kompatibilnost osiguravaju nevjerojatno brzu reprodukciju, od arhitektonskih nacrta do zemljopisnih informacija.

Funkcija brze zamjene spremnika s tintom omogućuje zamjenu spremnika za vrijeme ispisa, čime se osigurava maksimalna produktivnost.

Ekonomičan i učinkovit
Ugrađena funkcija izračunavanja omogućuje točno praćenje troškova po ispisu i ukupni trošak pisača te vam omogućuje prikaz podataka kroz upravljački program pisača ili izvoz podataka u CSV datoteku koju možete koristiti u vlastitim datotekama ili sustavima. Možete odabrati ekonomičan način rada koji troši manje tinte – idealno kod probnih ispisa. Nadalje, softver eMaintenance tvrtke Canon automatski prepoznaje i rješava mehaničke probleme i nisku razinu tinte, povezujući se izravno sa servisnim centrom tvrtke Canon kako bi se maksimalno iskoristilo vrijeme rada.

Izvanredna kvaliteta i preciznost
Sustav reaktivne pigmentne tinte s 5 boja tvrtke Canon proizvodi žive boje i najoštrije, najtanje linije, a nova magenta još više povećava raspon crvenih boja. Uz područje preciznost od +/- 0,1%, kao i minimalnu širinu linije od 0,02 mm preciznost je zajamčena. Slike prikazuju u rezoluciji od 2400 x 1200 tpi za maksimalni učinak, zahvaljujući iznimno finim ispisnim glavama koje koriste 15 360 mlaznica.

Napravljen sa zahtjevnim radnim tijekom
iPF750 je kompatibilan s HP-GL/2 i HP-RTL, uključujući mogućnost podešavanja postavki palete i olovke, za najzahtjevnije CAD radne tijekove. Uz upravljački program HDI za korisnike programa AutoCAD i sustava Microsoft Office, postoji i programski dodatak za ispis u programima Word, Excel i PowerPoint izravno iz aplikacije.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!