FAX L170

Posted

FAX L170

Funkcije: fax/copy/print

Brzina: 18 ppm

Format: A5-A4, 56 to 128 g/m²

Standardna oprema:USB sučelje, slušalica

-Toner CRG 728 (cca 2100 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Brzo, učinkovito faksiranje
Ovaj Super G3 faks može smanjiti vaše komunikacijske troškove na najmanju mjeru. Šalje dokumente u roku od samo 3 sekunde po stranici*. S obzirom na to da se faksovi šalju i primaju u najkraćem mogućem vremenu, telefonska linija je slobodna.

Faksiranje bez napora
Ako se papir ili toner potroše, memorija za 512 stranica* osigurava sigurnu pohranu svih dolaznih dokumenata kako biste faksove mogli ispisati poslije. Kako bi se olakšao rad, dugački dokumenti mogu se skenirati u memoriju i poslati automatski, čime se štede vrijeme i novac.

Jednostavno, brzo biranje
Čak i neiskusni korisnici zaključit će da se i-SENSYS FAX-L170 lako koristi. Biranje ne može biti jednostavnije uz 30 brzinskih tipaka i 100 memorijskih mjesta za kodirano brzo biranje, što je dovoljno za pohranu svih brojeva koje često koristite. Jasan, intuitivan LCD čini ovaj faks naročito jednostavnim za korištenje.

Jednostavniji radni tijek
Korisnici mogu jednostavno faksirati ili kopirati dugačke dokumente u jednom potezu, umjesto njihovog ulaganja stranicu po stranicu – zahvaljujući automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 30 listova. Odlagač papira kapaciteta 150 listova štedi vrijeme jer ne morate dodavati papir.

Brzi ispis i kopiranje
Ovaj faks uređaj pomoću USB veze možete koristiti i kao produktivni laserski pisač koji ispisuje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print osigurava kratko vrijeme zagrijavanja iz stanja mirovanja. Možete i kopirati dokumente pri brzini od 11,8 stranica u minuti.

Minimalno održavanje
i-SENSYS FAX-L170 ima spremnik “sve-u-jednom” koji sadrži toner, bubanj i sve osnovne dijelove, a može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Nema nereda niti napora, a ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon, možete biti sigurni u stalnu visoku kvalitetu ispisa.

Vodeća energetska učinkovitost
Ovaj ekološki prihvatljiv faks ima energetsku učinkovitost vodeću u klasi jer troši samo 1,5 W u stanju mirovanja.

Ugrađeni telefon
i-SENSYS FAX-L170 ima telefon za uspostavljanje poziva i odgovaranje na njih te automatsko prebacivanje između faksova i glasovnih poziva.

Link sa kompletnim karakteristikama:

otvori!