FAX L150

Posted

FAX L150

Funkcije: fax/copy/print

Brzina: 18 ppm

Format: A5-A4, 56 to 128 g/m²

Standardna oprema: USB sučelje

Opcije: slušalica

-Toner CRG 728 (cca 2100 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Brzo, isplativo faksiranje
Smanjite troškove komunikacije na najmanju moguću mjeru uz Super G3 faks koji šalje dokumente brzinom od samo 3 sekunde po stranici*. S obzirom na to da se faksovi mogu slati i primati u najkraćem mogućem vremenu, telefonska linija je slobodna.

Veća učinkovitost
U memoriju od 512 stranica* bez problema se mogu pohraniti svi dolazni dokumenti, tako da faksove možete ispisati poslije u slučaju da nestane papira ili tonera. Dugački dokumenti također se mogu skenirati u memoriju radi automatskog slanja, čime se smanjuju vrijeme slanja i troškovi faksiranja.

Brz, jednostavan rad
Biranje ne može biti jednostavnije, čak i kad su u pitanju neiskusni korisnici, jer se svim brojevima koje često koristite može pristupiti uz 15 brzinskih tipaka i 100 memorijskih mjesta za kodirano biranje. Jasan, intuitivan LCD s 5 redaka čini ovaj faks naročito jednostavnim za korištenje.

Produktivniji rad
Zahvaljujući automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 30 stranica korisnici mogu faksirati ili kopirati dugačke dokumente u jednom potezu, umjesto njihovog ulaganja stranicu po stranicu. Odlagač papira kapaciteta 150 listova štedi vrijeme jer ne morate dodavati papir.

Brzi ispis i kopiranje
Ovaj faks uređaj pomoću USB veze možete koristiti i kao produktivni laserski pisač koji ispisuje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print osigurava kratko vrijeme zagrijavanja iz stanja mirovanja. Možete i kopirati dokumente pri brzini od 11,8 stranica u minuti.

Jednostavno održavanje
i-SENSYS FAX-L150 ima ekonomični spremnik “sve-u-jednom” koji sadrži toner, bubanj i sve osnovne dijelove. Jednostavno zamijenite spremnik u roku od nekoliko sekundi – nema nereda niti napora. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon, možete biti sigurni u stalnu visoku kvalitetu ispisa

Izuzetna energetska učinkovitost
Ovaj ekološki prihvatljiv faks ima energetsku učinkovitost vodeću u klasi jer troši samo 1,5 W u stanju mirovanja.

Link sa kompletnim karakteristikama:

otvori!