Canon DR F120

Posted

Canon DR F120

Format: A4

 

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

 

 

 

 

Prednosti

  • Ostanite produktivni uz obostrano skeniranje brzinom od 20 ppm i ADF za 50 listova
  • Skenirajte knjige, časopise ili krhke materijale pomoću integrirane jedinice za plošno skeniranje
  • Razlučivost skeniranja do 2400 dpi omogućava postizanje slike izvanredne kvalitete
  • S lakoćom skenirajte koristeći CaptureOnTouch 3 i gumbe za izvršavanje zadataka jednim dodirom
  • Skenirajte u PDF koji se može uređivati i povezujte uređaj s aplikacijama u informatičkom oblaku
  • Smanjite troškove uz energetski učinkovit rad

 

Maksimalna produktivnost

Precizno i učinkovito skenirajte razne vrste dokumenata uz DR-F120: kompaktno višenamjensko rješenje za skeniranje koje pruža i automatski ulagač dokumenata (ADF) i plošni skener. Možete uštedjeti dragocjeno vrijeme koristeći ulagač dokumenata za 50 listova s brzinama skeniranja od 20 ppm. Možete biti sigurni da će vam DR-F120 pružiti podršku u radu uz preporučeni dnevni kapacitet do 1000 skenova.

Jednostavno rukovanje papirom

DR-F120 vam pruža potpunu prilagodljivost za skeniranje širokog raspona materijala unatoč svojoj kompaktnoj veličini i malim dimenzijama. Ravna staza ADF-a za papir prima A4 dokumente i medije duljine do 1000 mm. Uživat ćete u povećanoj pouzdanosti i uštedi vremena prilikom skeniranja kombiniranih dokumenata zahvaljujući valjku za razdvajanje u mehanizmu za ulaganje. Plošni skener idealan je za rukovanje medijima kao što su knjige, putovnice ili časopisi i skeniranje stranica do veličine legal. Jednako je dobar za fotografije i druge debele, tanke i osjetljive dokumente.

Nadmoćna kvaliteta slike

DR-F120 uvijek iznova pruža rezultate nadmoćne kvalitete zahvaljujući skeniranju od 2400 dpi, velikom izboru ugrađenih značajki za poboljšanje slike i poznatoj tehnologiji obrade slike tvrtke Canon. Postići ćete nenadmašnu preciznost boje koja je vjerna originalnom dokumentu zahvaljujući funkciji skenera za 3-dimenzionalnu korekciju boja.

Jednostavno, korisniku prilagođeno rukovanje

Postignite vrhunske rezultate samo jednim dodirom gumba koristeći potpuno automatski način rada koji omogućava automatsku primjenu najboljih postavki za svaku skeniranu sliku. Ugrađeni alati eliminiraju prazne stranice i automatski prepoznaju veličinu papira i orijentaciju teksta, dok značajka automatske korekcije iskrivljenja izravnava dokumente uložene pod kutom. Česti zadaci mogu se dodatno pojednostaviti tako da im dodijelite 3 tipke za zadatke na ploči skenera.

Priloženi softver pruža veći izbor

DR-F120 pruža jednostavan i intuitivni doživljaj skeniranja pomoću softvera CaptureOnTouch 3 tvrtke Canon. Korisnici mogu još lakše skenirati, uređivati i slati dokumente zahvaljujući ovom višenamjenskom rješenju za skeniranje. Detaljno korisničko sučelje utemeljeno na ikonama omogućava korisnicima brzo pretvaranje papirnatih dokumenata u razne datotečne formate (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG i PowerPoint). CaptureOnTouch jednako je praktično rješenje za jednostavno arhiviranje dokumenata i pretraživih PDF dokumenata koji omogućavaju brzo pretraživanje tekta po ključnim riječima. Priloženi su programski dodaci za informatički oblak za SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ i Evernote, kao i ISIS i TWAIN upravljački programi.

Jednostavan za upotrebu i održavanje

DR-F120 je lako održavati jer ima korisniku prilagođen dizajn. Valjke za uvlačenje korisnik može sam mijenjati, što znači da nećete morati plaćati servisera. Vaši troškovi ostaju niski zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti skenera koji koristi manje od 20 W tijekom rada.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori DR-F120!