Canon imageFORMULA DR-M1060

Posted

Canon imageFORMULA DR-M1060

Format: A3

Brzina: do 160 ipm crno-bijelo, do 160 ipm u boji

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

 

 

 

Prednosti

  • Izuzetno kompaktan A3 skener
  • Polukružna i ravna staza za rukovanje raznim dokumentima
  • Produktivno skeniranje brzinom do 120 ipm
  • Dizajn za umetanje s prednje strane za praktično rukovanje papirom
  • Moćan softver koji obuhvaća Kofax VRS
  • Lako dodajte opcionalne plošne jedinice za skeniranje ili modul za crtične kodove

Izuzetno kompaktan

Model DR-M1060 skener je A3 formata jedinstven po kompaktnim dimenzijama koje ga čine idealnim za korporacijske uredske odjele ili decentralizirane područne urede koji imaju ograničen prostor, ali i potrebu za skeniranjem A3 formata. Korisnici će znati cijeniti ugodno i praktično rukovanje koje omogućava dizajn za umetanje i izlaz dokumenata s prednje strane.

Pouzdano i svestrano rukovanje papirom

Polukružna staza i mogućnost odabira ravne staze papira, s robusnim mehanizmom za uvlačenje, jamče glatko skeniranje raznih vrsta medija, među kojima su reljefne kartice te debeli i tanki mediji ili dokumenti duljine 3 m. Koristeći način rada Folio, moguće je i skeniranje dokumenata A1 formata. Model DR-M1060 obuhvaća niz tehnologija za pouzdano rukovanje papirom. Ultrazvučno otkrivanje višestrukog ulaganja pomaže u sprječavanju gubitka slika, dok značajka otpuštanja prilikom dvostrukog ulaganja smanjuje prekide u radu omogućavajući korisnicima da u posebnim slučajevima brzo otklone smetnju i nastave skenirati.

Izuzetno produktivno skeniranje

Model DR-M1060 vrlo je produktivan uz izuzetno velike brzine obostranog skeniranja do 120 ipm (A4) i ulagač dokumenata kapaciteta 60 listova. Unatoč malim dimenzijama, osmišljen je za rukovanje velikim količinama dokumenata – do 7500 dokumenata dnevno.

Savršena obrada slike svaki put

Uživajte u savršenoj obradi slike uz pregršt naprednih značajki za obradu slike kod modela DR-M1060, kao što je napredno poboljšanje teksta koje osigurava oštre i jasne slike čak i originala s nejasnim tekstom. Dodatne značajke, kao što su automatsko prepoznavanje boje, automatska veličina, korekcija iskrivljenja, korekcija orijentacije teksta i prilagođeno izostavljanje boje, dodatno poboljšavaju kvalitetu slike i dosljednost.

Softverski paket za bolju produktivnost

Uživajte u brzom i jednostavnom skeniranju uz softver CaptureOnTouch za ad-hoc i rutinske zadatke. Za skeniranje većih serija dokumenata CapturePerfect je idealan jer pruža prikaz u više prozora i u obliku sličica te prilagodljive opcije kao što su skeniranje u mapu, e-poštu i SharePoint. Model DR-M1060 ima i eCopy PDF Pro Office i Kofax VRS (uključujući AIPE).

Dodaci

Model DR-M1060 ima pregršt dodatne opreme za održavanje visoke razine produktivnosti. Skenirajte knjige, časopise i osjetljive medije uz opcionalne A4 i A3 plošne jedinice za skeniranje. Plošne jedinice za obostrano skeniranje povezuju se USB vezom s modelom DR-M1060 te s njim besprijekorno rade, omogućavajući vam primjenu jednakih značajki za poboljšanje slike na skenove iz svih uređaja. Dostupan je i 2D modul za crtični kôd koji omogućava prepoznavanje crtičnih QR kodova, PDF417 i Data Matrix formata uz pomoć upravljačkog programa ISIS/TWAIN.

 

 

 

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori DR-M1060!