iR 1435iF

Posted

iR 1435iF

Funkcije: copy/print/scan/send

Brzina: 35 ppm

Format: A5-A4, od 60gm2 do 128gm2

Standardna oprema: mreža, ADF, duplex, 1 ladica

Opcije: postolje, dodatna ladica za papir, fax,…

-Toner C-EXV 37 (cca 15 100 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Napredna produktivnost

Uređaj imageRUNNER 1435iF može se nositi s radnim opterećenjima malih radnih skupina, i to zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 1100 listova i velikoj brzini ispisivanja od 35 ppm. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz intuitivan rad, brzo skeniranje u boji i konverziju u razne formate. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa. Dodatnu fleksibilnost omogućuju opcije za mobilno ispisivanje i skeniranje, kao i mogućnost skeniranja na USB memoriju ili ispisivanja s nje.

Kontrola troškova

Ovaj uređaj spaja mogućnosti raznih uređaja u jednome i nudi isplativo ispisivanje. Ukupni troškovi ispisivanja mogu se dodatno smanjiti uz značajke koje olakšavaju upravljanje i administraciju, uključujući automatizirano očitavanje brojača, upravljanje tonerima i daljinsku dijagnostiku, kao i centralizirano upravljanje jednim ili više uređaja.
Štoviše, upravljanje troškovima ispisivanja ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i bolje upravljanje, omogućavajući praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisivanja pojedincima, odjelima, po lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje po pojedinom korisniku.

Sigurnost

Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su nativno zaštićeno ispisivanje te podrška za standardne mrežne sigurnosne protokole, poput protokola IP Sec. Dodatne sigurnosne opcije, poput kontrole korisničkog pristupa te enkriptirani PDF, pružaju dodatne razine sigurnosti za zaštitu vaših povjerljivih informacija.

Manji utjecaj na okoliš

Ovaj uređaj sukladan je standardu ENERGY STAR®, zadovoljava najnovije zahtjeve ekoloških brendova, kao što je Blue Angel, i omogućuje nisku tipičnu potrošnju energije od samo 2 W ili manje u stanju mirovanja. Osim toga, određeni dijelovi uređaja imageRUNNER 1435iF napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.

Učinkovito upravljajte uređajima

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS. Uređaj imageRUNNER 1435iF pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitavanje brojača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Daljinsko ažuriranje programskih datoteka može se vršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi u radu. Kompaktan dizajn, u obliku stolnog ili podnog uređaja, u kombinaciji s unaprijeđenim mogućnostima upravljanja, čini uređaj imageRUNNER 1435iF savršenim za uravnotežen rad s uređajima iz širih asortimana uređaja imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE.

Link s kompletnim karakteristikama:

– otvori 1