PowerShot SX730 HS

Posted

PowerShot SX730 HS

*20,3 megapiksela

*Širokokutni objektiv od 24 mm sa zumiranjem od 40x

*LCD zaslon od 7,5 cm (3 inča)

*Full HD videozapisi 60p

*Wi-Fi; Bluetooth

*Inteligentna stabilizacija slike 

 

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Canon PowerShot SX730 HS

Snimajte vrhunske snimke dok ste u pokretu koristeći ovaj džepni, dobro povezani putni fotoaparat sa zumiranjem koji pruža snažno zumiranje od 40x i svestranu kreativnu kontrolu.

 

Savršen džepni fotoaparat za svako putovanje

Nosite snagu i svestranost na svako putovanje. Ovaj putni fotoaparat sa zumiranjem, koji se lako povezuje s pametnim telefonom, u džepnom izdanju pruža širokokutni objektiv od 24 mm sa snažnim zumiranjem od 40x – za vrhunske fotografije i Full HD videozapise bogate udaljenim detaljima snimljenima danju ili noću.

 

Savršene snimke – danju ili noću

Uživajte u vrhunskim, oštrim snimkama s putovanja snimljenima danju ili noću uz HS sustav s 20,3 MP. Snimajte spontane trenutke zahvaljujući brzom kontinuiranom snimanju i odličnim selfie snimkama uz nagibni LCD zaslon.

 

Realistični Full HD videozapisi

Bez napora snimajte Full HD videozapise pri 60 fps jednim dodirom tipke. Uživajte u stabilnim snimkama, čak i prilikom zumiranja ili snimanja dok ste u pokretu, uz dinamičku stabilizaciju slike u 5 osi.

 

Pametno dijeljenje

Lako povežite fotoaparat s pametnim uređajem i održavajte stalnu vezu* putem funkcije Bluetooth®** (za daljinsko snimanje), a zatim kreacije u tren oka podijelite na mreži.

 

Jednostavno ili napredno

Samo usmjerite i snimajte uz način rada Hybrid Auto koji bira savršene postavke fotoaparata umjesto vas ili učinite sljedeći korak u kreativnom fotografiranju uz potpuno ručnu kontrolu.

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori PowerShot SX730 HS!