IXUS 185

Posted

IXUS 185

*20 megapiksela

*Objektiv s optičkim zumiranjem od 8x

*LCD zaslon od 6,8 cm (2,7 inča)

*Inteligentni stabilizator slike

*HD videozapisi (720p) uz tipku za videozapise

*Litij-ionska baterija NB-11L koja se može puniti (baterija i punjač isporučuju se u kompletu)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Canon IXUS 185

Fotografije i HD videozapise briljantne kvalitete zabavno je i lako snimati ovim modernim, tankim fotoaparatom IXUS koji ima svestrano zumiranje i savršeno pristaje u džepu.

 

Prijenosni stil

“Usmjeri i snimaj” jednostavnost u džepnom izdanju i rezultate fantastične kvalitete osigurat će vam ovaj tanki i moderni IXUS koji ima 20 megapiksela, optičko zumiranje od 8x, ZoomPlus od 16x, Easy Auto i mogućnost trenutačnog snimanja HD videozapisa. Zabavite se uz jednostavne kreativne načine rada.

 

Jednostavna IXUS kvaliteta u džepnom izdanju

Snimajte omiljene trenutke u obliku fotografija i videozapisa vrhunske kvalitete ovim modernim, izuzetno tankim fotoaparatom IXUS sa svestranim objektivom s optičkim zumiranjem od 8x. Snimajte duže uz ekološki način rada.

 

Vrhunski rezultati

Uživajte u izvanredno kvalitetnim, detaljnim snimkama prijatelja i obitelji uz 20 megapiksela i tehnologiju prepoznavanja lica. Dodajte oznaku datuma kako biste vidjeli vremenski slijed svojih uspomena.

 

Jednostavno kadriranje i snimanje

Postignite fantastične rezultate jednim pritiskom tipke koristeći Easy Auto, način rada koji bira savršene postavke fotoaparata – sve što trebate učiniti je usredotočiti se na snimku.

 

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori IXUS 185!