PIXMA iP7250

Posted

PIXMA iP7250

Format: A4

Brzina ispisa crno-bijelih dokumenata pribl. 15 ipm,
Brzina ispisa dokumenata u boji pribl. 10 ipm,
Brzina ispisa fotografija bez margina 10 x 15 cm: pribl. 21 sekunda

Tinte: 5 zasebnih spremnika za tintu:PGI-550PGBK, CLI-551BK, CLI-551C, CLI-551M, CLI-551Y

Ispis na DVD/CD

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Odlične radne značajke, moderan dizajn”
Uz mogućnost Wi-Fi povezivanja i 5 pojedinačnih spremnika s tintom, ovaj pisač za fotografije odličnih radnih značajki savršen je za brz i vrlo kvalitetan ispis fotografija i dokumenata te ispis na CD. Lako mu se pristupa iz bilo kojeg dijela doma, kao i s mobilnih uređaja. Novo, moderno kućište niskog dizajna s izlaznim odlagačem koji se sam otvara čini ovaj uređaj idealnim ako imate ograničen prostor.

Podrška za ispis s pametnog telefona i tableta
Mogućnost Wi-Fi povezivanja i aplikacija Easy-PhotoPrint tvrtke Canon olakšavaju ispis pomoću pametnog telefona ili tableta, s gotovo bilo kojeg mjesta u domu. Tu je i izravan ispis fotografija, poruka e-pošte, web-stranica i drugih dokumenata s uređaja tvrtke Apple, kao što su iPhone, iPad i iPod touch, koristeći Apple AirPrint.

Napredno rukovanje medijima
Potpuno integrirane dvije kasete za papir omogućavaju istovremeno ulaganje papira različitih veličina i vrsta. Značajka izravnog ispisa na disk omogućava vam da dizajnirate i ispisujete naljepnice izravno na kompatibilni Blu-ray disk, CD i DVD – kao i da stvarate odgovarajuće omote radi lakše organizacije i dijeljenja s obitelji i prijateljima.

Kreativniji ispis fotografija
Zahvaljujući softveru My Image Garden ispis fotografija lakši je i brži nego ikada prije pa ćete moći iskoristiti puni potencijal uređaja PIXMA. Uspomene će oživjeti jer mogućnosti organizacije, uključujući prepoznavanje lica, koje ovaj uređaj pruža omogućavaju vam lakše pronalaženje svih fotografija pohranjenih na računalu, čak i onih na koje ste davno zaboravili, i njihovu kombinaciju u predivne kolaže za ispis. Aplikacija Print Your Days omogućava razvrstavanje i ispis fotografija izravno s društvene mreže Facebook.

Brzi rad
Kako bi se postigle odlične razine detalja i brz ispis dokumenata i slika kod kuće, ovaj pisač za fotografije ima u klasi vodeću ispisnu glavu koja nudi kapi veličine 1 pl i razlučivost od 9600 dpi. Ima A4 ISO ESAT brzinu ispisa od 15 ipm crno-bijelo i 10 ipm u boji te pruža ispis nevjerojatnih fotografija bez obruba veličine 10 x 15 cm i profesionalne kvalitete za približno 21 sekundu.

Štedite papir i energiju
Automatskim obostranim ispisom štedi se papir uz istovremeno stvaranje dokumenata profesionalnijeg izgleda. Štedite energiju uz značajku automatskog uključivanja/isključivanja koja omogućava automatsko isključivanje pisača nakon odabranog vremena i njegovo praktično uključivanje kada započnete ispis.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori PIXMA iP7250!