Canon imageFORMULA P-215

Posted

Canon imageFORMULA P-215

Format: A4

 

Canon imageFORMULA P-215

Prijenosni skener velike brzine za korištenje u uredu, kod kuće ili na putu.

Elegantni P-215 donosi istinsku jednostavnost priključivanja i skeniranja u uredu, kod kuće ili na putu. Ovo je najbrži prijenosni skener, s brzinama obostranog skeniranja do 30 ipm.

 

Prednosti

  • Brzo skeniranje putem USB veze brzinom do 30 ipm
  • Skeniranje serije dokumenata uz automatski ulagač za 20 listova
  • Vrlo kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi
  • Podržava skeniranje ID kartica i reljefnih kartica
  • Skeniranje na servise Google Docs i Evernote
  • Izvanredna kvaliteta slike
  • Moćan softver podržava Mac i PC računala

Najproduktivnije skeniranje putem USB veze

imageFORMULA P-215 je najproduktivniji u svojoj klasi. Uz brzine obostranog skeniranja do 30 ipm i vodeći u klasi automatski ulagač dokumenata za 20 listova korisnicima omogućava učinkovito skeniranje u uredu, kod kuće ili na putu. Pune brzine skeniranja moguće su putem tek jednog USB kabela, uz korištenje sučelja USB 3.0.

Vrlo kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi

Sa svojim sofisticiranim i elegantnim dizajnom u sivoj i crnoj boji iznimno lagan, kompaktan P-215 idealan je za urede. Njegove male dimenzije omogućavaju smještanje skenera na pretrpane radne stolove. Istinski praktično priključivanje i skeniranje postiže se jednostavnim priključivanjem skenera na bilo koje osobno ili Mac računalo. Jedinstveni ugrađeni softver CaptureOnTouch Lite tvrtke Canon odmah je spreman za korištenje – nema potrebe za učitavanjem upravljačkih programa ili aplikacijskog softvera.

Namjenski skener za ID kartice

Skeniranje kartica postaje sve važnije za provjeru identiteta i zato P-215 ima vlastiti namjenski utor za skeniranje kartica. Sofisticirani mehanizam ulaganja s izbacivanjem jamči brzo skeniranje ID i reljefnih kartica.

Napredna obrada slike

Napredna tehnologija omogućava skeniranje velike preciznosti brzinom do 600 dpi. Širok raspon značajki za obradu slike, kao što su automatsko prepoznavanje boja i automatsko prepoznavanje orijentacije teksta, jamči superiornu kvalitetu skeniranja idealnu za stvaranje PDF dokumenata s mogućnošću pretraživanja.

Izravno skeniranje na udaljenu lokaciju

Korisnici imaju mogućnost skeniranja izravno u različite usluge “oblaka”, uključujući Evernote, GoogleDocs™ i SharePoint. To omogućava brzi prijenos informacija na udaljenu lokaciju kojoj se može pristupiti bilo kada i s bilo kojeg mjesta.

Moćan softverski paket

P-215 koristi ISIS i TWAIN upravljačke programe, što omogućava jednostavnu integraciju sa standardnim aplikacijama za obradu slike, a uključuje i cjelovit komplet softverskih aplikacija koje povećavaju učinkovitost rada korisnika. Intuitivno sučelje softvera CaptureOnTouch tvrtke Canon olakšava skeniranje. Uključuje funkciju potpuno automatskog načina rada koja na zadatke skeniranja automatski promjenjuje najbolje postavke. PageManager (Mac) i PaperPort (Windows) donose učinkovite alate za upravljanje datotekama i njihovo pretvaranje. A uz aplikaciju BizCard skeniranje posjetnica nikada nije bilo jednostavnije

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!