Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Posted

Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Laserski pisač u boji

Format: A4

Brzina: do 20 ppm

Vrijeme do prvog ispisa: cca 16 sekundi

Toneri: CRG 718 Bk i 718 VP Bk   718 C, Y, M (718 Bk cca 3 400 ispisa, 718 VP 6 400 ispisa, 718 C, Y, M 2 900 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Laserski uređaj za ispis u boji odličnih radnih značajki
Osigurajte maksimalnu produktivnost radnim grupama s mnogo posla zahvaljujući ovom modernom laserskom pisaču za ispis u boji. Dovoljno kompaktan da ga držite na stolu, korisnicima pruža praktičnost pisača nadohvat ruke koji brzo pruža ispis profesionalne kvalitete – 20 stranica u minuti i u boji i crno-bijelo. Tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon osiguravaju kratko vrijeme čekanja dokumenata.

Profesionalna kvaliteta ispisa
Vrlo kvalitetne rezultate i-SENSYS LBP7660Cdn postiže zahvaljujući razlučivosti od 9600 x 600 dpi dodatno poboljšanoj funkcijom za automatsko poboljšanje slike koja pruža savršenu završnu obradu svakog ispisanog dokumenta. Pisač ima memoriju od 768 MB kao standard, što znači da ima dovoljno velik kapacitet da se nosi s velikim, složenim dokumentima i grafikama, kao i zahtjevima mrežnog ispisa.

Lak za korištenje
Čak će se i neiskusni korisnici uvjeriti u jednostavnost korištenja ovog laserskog pisača u boji. Intuitivni LCD zaslon s 5 redaka olakšava podešavanje uređaja i kretanje kroz razne postavke.

Velik izbor priključaka
Model i-SENSYS LBP7660Cdn bez problema će se uklopiti u poslovne operacije zahvaljujući podršci za standardni PCL5c/6 i opcionalni Adobe® PostScript ispis. Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu može obrađivati velike količine dokumenata i osigurati optimalne mrežne radne značajke.

Energetska učinkovitost koja štedi novac
Superiorna energetska učinkovitost modela i-SENSYS LBP7660Cdn omogućava smanjenje troškova – kao i negativnog utjecaja na okoliš. Sukladan standardu Energy Star, troši samo 1 W u stanju mirovanja i ima nisku tipičnu potrošnju energije (TEC), 0,9 kWh, što ga čini jednim od energetski najučinkovitijih uređaja u klasi. Uz ugrađenu značajku automatskog obostranog ispisa možete smanjiti količinu papira koju koristite, čime nećete samo uštedjeti novac nego ćete i pomoći u zaštiti okoliša.

Jednostavnost upravljanja
Uz cijenom pristupačan “sve u jednom” spremnik u boji – koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – pisač gotovo da ne treba nikakvo održavanje. Spremnik je lako zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, i to uredno. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače, možete biti sigurni da će vaš pisač biti poput novoga.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!