Canon i-SENSYS LBP6230dw

Posted

Canon i-SENSYS LBP6230dw

Laserski crno-bijeli pisač

Format: A4

Brzina: 25 ppm

Toner: CRG 726 (cca 2 100 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski pisač s funkcijom Wi-Fi i podrškom za mrežni ispis i ispis s mobilnih uređaja
  • Lako ispisujte s pametnih uređaja uz aplikaciju Canon Mobile Printing
  • Uštedite vrijeme i novac uz automatski obostrani ispis
  • Uživajte u energetskoj učinkovitosti vodećoj u klasi
  • Brz i kvalitetniji crno-bijeli ispis brzinom od 25 ppm

Crno-bijeli laserski pisač koji ima Wi-Fi i dizajn koji štedi prostor

Zahvaljujući bežičnoj i Ethernet vezi te mogućnošću povezivanja s mobilnim uređajima, kao i automatskom obostranom ispisu, ovaj brzi, kompaktni i energetski učinkoviti crno-bijeli laserski pisač s funkcijom Wi-Fi savršen je za male ili kućne urede, a uredno ga možete smjestiti na radni stol bilo koje veličine.

Podrška za Wi-Fi vezu te povezivanje s mrežom i mobilnim uređajima

Jednostavno ispisujte na željeni način pomoću ovog uređaja koji podržava Wi-Fi vezu te povezivanje s mrežom i mobilnim uređajima. Povezivanje s bežičnom mrežom jednostavno je – samo pritisnite tipku Wi-Fi na pisaču i spremni ste. Jednostavan je i ispis s mobilnih uređaja. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju Canon Mobile Printing i moći ćete uživati u brzom i lakom ispisu s Apple iOS ili Android uređaja izravno putem pisača.

Brze, produktivne radne značajke

Zadovoljavanje rokova lako je zahvaljujući impresivnim brzinama laserskog ispisa od 25 ppm i tehnologijama Quick First-Print tvrtke Canon koje jamče brzu aktivaciju iz stanja mirovanja. Ovaj uređaj kreće u akciju čim ga zatrebate zahvaljujući kratkom vremenu zagrijavanja od samo 10 sekundi nakon uključivanja te kratkom vremenu do prvog ispisa (FPOT) od 6 sekundi ili manje.

Automatski obostrani ispis

Uštedite novac na papiru i podignite razinu profesionalnosti poslovnih dokumenata uz automatski obostrani ispis.

Izuzetna laserska kvaliteta

Uživajte u najoštrijem i najčišćem tekstu te najdetaljnijim grafikama zahvaljujući razlučivosti ispisa do 1200 x 1200 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner pruža optimalne rezultate ispis za ispisom.

Energetski učinkovit

Zahvaljujući tehnologiji fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon, ovaj pisač pruža energetsku učinkovitost vodeću u klasi, trošeći svega 0,9 W u stanju mirovanja, a zagrijavanje gotovo da i nije potrebno. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije i negativan utjecaj na okoliš. Osim toga, na raspolaganju vam je podesivo automatsko isključivanje koje isključuje pisač nakon isteka podešenog vremena.

Tih rad

Zahvaljujući Canonovom jedinstvenom dizajnu motora pisač je tih u pripravnom stanju i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na rad bez ometanja.

Spremnik “sve-u-jednom”

Spremnik “sve-u-jednom” koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te pouzdani kvalitetni ispis. Originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače obuhvaća toner, bubanj i jedinice za čišćenje te se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi bez napora ili nereda.

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

-Otvori