Canon i-SENSYS LBP351x

Posted

Canon i-SENSYS LBP351x

Laserski pisač u boji

Format: A4

Brzina: 55 ppm, 36,5 ipm

Toneri: CRG-039 (11 000 ispisa), CRG-039H (25 000 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Prednosti

  • Brzo ispisivanje: 55 ppm (A4), 59 ppm (A5, vodoravno)*
  • Povećana produktivnost uz proširiv kapacitet do 3600 stranica uz asortiman opcionalnih konfiguracija kaseta.
  • Pogodan za sva okruženja zahvaljujući malim dimenzijama
  • Ispisujte s pametnih telefona i tableta uz podršku za ispisivanje s mobilnih uređaja
  • Učinkovit rad uz spremnike s tonerom tvrtke Canon velikog kapaciteta
  • Jednostavno upravljanje kao dio vaše mreže
  • Opcionalno sigurno ispisivanje i pohrana
  • Lako obostrano ispisivanje za smanjenje troškova i otpada

Brzo i prilagodljivo ispisivanje

Uz crno-bijelo ispisivanje brzinom od 55 ppm i izbor prilagodljivih konfiguracija, model LBP351x idealan je za radna okruženja s velikom količinom posla koja zahtijevaju pouzdan i svestran pisač. Izbor od četiri kasete za papir te opcionalna ladica za papir velikog kapaciteta olakšavaju konfiguriranje i čine ga izuzetno produktivnim pisačem.

Veliki kapacitet u malim dimenzijama

Kako biste osigurali produktivnost, treba vam pisač velikog kapaciteta pa stoga LBP351x ima veliki kapacitet od 600 stranica kao standard, a može se proširiti na 3600 stranica. Kompaktan i učinkovit uredski partner ima veliki kapacitet u malim dimenzijama. Tu je i spremnik s tonerom visoke učinkovitosti koji vam omogućuje ispisivanje više stranica prije zamjene, što vas čini još produktivnijima. Bez obzira na zadatak ispisivanja, LBP351x osmišljen je za svestranost. Od A5 do A4 obostranih dokumenata, ispisuje u roku od nekoliko sekundi.

Ispisivanje iz računalnog oblaka i s mobilnih uređaja

Zahvaljujući podršci pisača LBP351x za Apple AirPrint (iOS) i Mopria (Android) lako možete ispisivati sa svakog kompatibilnog uređaja. Možete iskoristiti i naprednije značajke uz aplikaciju Canon PRINT Business. Za one koji koriste Google na radnom mjestu, LBP351x ima podršku za Google Cloud radi besprijekorne integracije.

Pametne mogućnosti umrežavanja i upravljanja

LBP351x izuzetno je svestran dodatak vašoj skupini uređaja. Podrška za PCL5e/6 i jezike pisača Adobe PostScript omogućuje jednostavnu integraciju u administrativna mrežna okruženja. LBP351x jednako odgovara okruženjima usluga upravljanja ispisom i kompatibilan je sa sustavom za udaljeno upravljanje uslugama e-Maintenance tvrtke Canon. LBP351x može se i integrirati u platformu uniFLOW za upravljanje ispisom tvrtke Canon, pružajući učinkovitost i sigurnost uz My Print Anywhere te dodatne prednosti računovodstva i povrata troškova.

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori