iRC 1335iF

Posted

iRC 1335iF

Funkcije: copy/print/scan/fax(iF)

Brzina: 35ppm crno-bijelo, 35ppm u boji

Format: A5-A4, 60 – 80 g/m²

Standardna oprema: mreža, DADF, duplex, ekran osjetiljiv na dodir

 

-Toner C-EXV 48 Bk, Y, C, M (cca 16500 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Ovaj višefunkcijski uređaj za obradu A4 formata u boji dizajniran je za tvrtke koje zahtijevaju isplativ, produktivan i vrlo kvalitetan rad u boji za svoje male radne skupine. Njegov kompaktni dizajn savršeno će stati u razna okruženja kao stolni ili podni uređaj.

Produktivan ispis i skeniranje

imageRUNNER C1335iF vrlo je produktivan višefunkcijski uređaj za obradu A4 formata u boji, a pruža brzinu od do 35 stranica u minuti, kao i brz i učinkovit rad u boji. Zahvaljujući tehnologiji obrade V² (Vivid & Vibrant) tvrtke Canon vaši će dokumenti impresionirati i isticati se među ostalima. Novo korisničko sučelje u boji od 8,9 cm osjetljivo na dodir i povlačenje prstom pruža korisniku prilagođeno i jednostavno rukovanje. Prilagodljive opcije za mobilni ispis i skeniranje kao što su Apple AirPrint™, Mopria™ ispis te aplikacije za mobilni ispis i skeniranje podržavaju učinkovitost zaposlenika u pokretu. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa.

Sigurnost i kontrola troškova

Pobrinite se da vaše informacije ostanu povjerljive zahvaljujući značajkama kao što su zaštićeno ispisivanje, oslobađanje pomoću PIN-a i opcionalna zaštita PDF-ova lozinkom. Upravljanje troškovima ispisa ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i upravljanje, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisa pojedincima, odjelima, lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje prema korisniku.

Jednostavna integracija i upravljanje

Ovaj uređaj može se smjestiti u razna uredska okruženja i pogodan je za male radne skupine unutar organizacije bilo koje veličine, bilo kao stolni ili podni uređaj jer ima prilagodljive opcije kasete za papir.

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS. imageRUNNER C1335iF pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitanje mjerača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Udaljena ažuriranja programskih datoteka mogu se izvršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi rada.

Ekološki prihvatljiv

Ovaj uređaj sukladan standardu ENERGY STAR® pruža neke od najnižih TEC* vrijednosti u svojoj klasi i troši samo 1 W ili manje u stanju mirovanja. imageRUNNER C1335iF dizajniran je da bude energetski učinkovitiji, smanjujući potrošnju energije tijekom upotrebe i negativan utjecaj na okoliš.

Link sa dodatnim karakteristikama:

otvori!