iR ADVANCE 6555i/65i

Posted

iR ADVANCE 6555i/65i

Funkcije: print/copy/scan/send/save

Brzina: 55/65 ppm

Format: A5R – A3, 52 do 128 g/m2

Standardna oprema: lokalni ispis, ladica za papir, dodirni zaslon u boji

Opcije: dorađivač, bočna ladica, postolje,…

-Toner C-EXV 36  BK (učinak 56 000 stranica)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Rezultati pouzdane kvalitete

imageRUNNER ADVANCE 6555i/65i ima robustan dizajn i pogon, kao i maksimalni kapacitet papira od 7700 listova, što omogućuje obradu veće količine posla. Uz velike brzine rada, napredne mogućnosti ljestvice sivih tonova i svestranu završnu obradu, čime se uvijek iznova osiguravaju vrhunski i pouzdani rezultati, savršen je za potrebe radnih grupa s velikom količinom posla.

Koristeći udaljene alate za dijagnostiku i pomoć tvrtke Canon, vaš davatelj usluge pružit će proaktivno i brzo održavanje i podršku, osiguravajući pouzdan neprekinut rad uređaja i maksimalan povrat ulaganja.

Kontrolirajte troškove

imageRUNNER ADVANCE 6555i/65i dizajniran je da se uhvati ukoštac s raznim troškovima povezanima s ispisivanjem unutar tvrtki, od izravnih troškova povezanih s uređajem i potrošnim materijalom, do manje uočljivih, ali jednako prisutnih potrošača resursa koji se tiču administracije uređaja, IT podrške te vremena i truda koje korisnici ulažu u izradu, ispisivanje ili dijeljenje dokumenata.
Modularni dizajn omogućuje vam optimizaciju ulaganja konfiguracijom uređaja u skladu s točnim zahtjevima. Možete kontrolirati pristup i prava korisnika te vidjeti upotrebu po uređaju i korisniku u izvješćima za praćenje aktivnosti. Možete i postaviti pravila ispisivanja kako biste ograničili pristup pojedinih korisnika određenim funkcijama uređaja u svrhu dodatne kontrole troškova. Dobra integracija s rješenjima za upravljanje ispisom kao što je uniFLOW pruža mogućnost veće uštede kroz povrat troškova i dodjelu.
Učinkoviti alati za upravljanje uređajem smanjuju teret administracije za vašu skupinu uređaja, dok njihove nagrađivane* mogućnosti za ispisivanje i izdavaštvo omogućuju krajnjim korisnicima brzu kombinaciju dokumenata i primjenu završne obrade radi učinkovite izrade i ispisivanja dokumenata. Svi ti aspekti pomažu u smanjenju troškova i uštedi vremena.

Zaštitite povjerljive informacije

Lako postavite i primjenjujte pravila i postavke za zaštitu sigurnosti te upravljajte njima na jednom mjestu, primjerice onemogućite USB priključke ili aktivirajte sigurno ispisivanje za sve korisnike. Možete kontrolirati pristup uređaju kako biste spriječili neovlaštenu upotrebu i čak ograničiti funkcije prema korisniku radi još snažnije zaštite. Kako bi se unaprijedila povjerljivost dokumenata, standardno su dostupni sigurno ispisivanje, poštanski sandučić, kao i sigurno brisanje zadataka i potpuno šifriranje tvrdog diska. Filtriranjem IP i MAC adresa štiti se vaša mreža, dok IPSec štiti prijenos informacija na uređaj i s njega.

Razne opcionalne značajke za sigurnost uređaja, mreže i dokumenata omogućuju sukladnost s najvišim standardima, pokrivajući sve aspekte sigurnosti informacija. Dodatni uniFLOW pruža još veću učinkovitost i sigurnost kroz zaštićeno oslobađanje zadataka uz My Print Anywhere, kao i sprječavanje gubitaka podataka ispisivanja, kopiranja i skeniranja.

Učinkovito upravljajte uređajima

Ugrađena podrška za industrijske standarde kao što su Genuine Adobe PostScript i PCL osiguravaju jednostavnu integraciju s mrežama i poslovnim rješenjima. Dosljedan rad i upravljanje uz imageRUNNER ADVANCE portfelj, u kombinaciji s opsežnim rasponom centraliziranih mogućnosti za praćenje i administraciju uređaja i skupine uređaja, uključujući automatsko očitavanje brojača i upravljanje potrošnim materijalom, kao i mogućnost prethodne konfiguracije uređaja i skupina uređaja prije postavljanja na lokaciji, pomažu u rasterećenju IT resursa.

Nakon postavljanja učinkovito možete konfigurirati i nadograditi uređaj te upravljati njime, bilo pojedinačno ili u sklopu veće skupine uređaja.

Organizirajte radne procese za dokumente

Odzivan veliki dodirni zaslon u boji koji podržava brzo pomicanje prstima i pokret spajanja prstiju uobičajene kod pametnih telefona, ima intuitivne izbornike i mogućnost izrade radnog prostora prema korisniku putem personalizacije pruža jedinstven korisnički doživljaj uz jednostavno rukovanje. Ugrađeni videozapisi za podršku i s vodičem pomažu s osnovnim održavanjem kako bi se maksimalno smanjilo vrijeme prekida rada. Moćne opcije snimanja štede vrijeme brzim obostranim skeniranjem dokumenata u jednom prolazu brzinom od 200 ipm.

Izbor inteligentnih značajki pomaže u organizaciji radnih procesa za dokumente i maksimalnom povećanju produktivnosti, a među njima je tehnologija senzora pokreta koja omogućuje aktivaciju uređaja iz stanja mirovanja kako bi se smanjilo vrijeme čekanja, dok mogućnosti rukovanja medijima kao što su preskakanje praznih stranica i prepoznavanje ulaganja više listova pomažu u osiguravanju učinkovitog skeniranja. Snimanje dokumenata jednostavno je uz brzo skeniranje i standardnu podršku za pretraživi PDF te konverziju u razne formate među kojima su Office Open XML PowerPoint i Word, što omogućuje ponovnu digitalnu upotrebu. Dobra integracija s nizom moćnih softvera za ispis i upravljanje informacijama optimizira procese s dokumentima zahvaljujući naprednoj platformi MEAP i MEAP za web-aplikacije.

Prilagodljiva rješenja za rad u pokretu i podrška za industrijske standarde, upotrijebljena s ugrađenom funkcijom Wi-Fi i opcijom za NFC povezivanje, olakšavaju zaposlenicima u pokretu da ispisuju s mobilnih uređaja ili skeniraju na njih. imageRUNNER ADVANCE 6555i radi s gotovo svim pametnim uređajima, zahvaljujući podršci za uobičajene aplikacije kao što su Google Cloud Print i Mopria, a može se izravno povezati s raznim uslugama temeljenim na računalnom oblaku.

imageRUNNER ADVANCE 6555i/65i pruža napredne opcije završne obrade, kao što su klamanje, ispisivanje brošura, insertacija dokumenata, bušenje rupa te C i Z savijanje. To, zajedno sa softverom za izdavaštvo iW Desktop tvrtke Canon pruža jednostavnu izradu i produkciju vrlo kvalitetnih dokumenata profesionalnog izgleda, unutar tvrtke. Nova funkcija klamanja na zahtjev čini završnu obradu lakšom nego ikada prije.

Budite ekološki odgovorni

Ovaj uređaj sukladan standardu ENERGY STAR® pruža neke od najnižih TEC* vrijednosti u svojoj klasi i troši 0,9 W ili manje u stanju mirovanja. Razne tehnologije, među kojima su fiksiranje na zahtjev, senzori pokreta, mogućnosti udaljenog i zakazanog isključivanja te tiha oprema za završnu obradu, poboljšavaju radna okruženja i doprinose energetskoj učinkovitosti. Neki dijelovi uređaja imageRUNNER ADVANCE 6555i/65i napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike, a novi eko-klamer spaja papir bez potrebe za metalnim klamericama, dodatno smanjujući količinu otpada.

Link s kompletnim karakteristikama:

– otvori iR ADVANCE 6555i

– otvori iR ADVANCE 6565i