iR 400i

Posted

iR 400i

Funkcije: copy/print/scan

Brzina: 40 ppm

Format: A5R-A4,

Standardna oprema: mreža, duplex, 1 ladica

Opcije: DADF, postolje, fax, dorađivač,…

-Toner C-EXV 43

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Produktivan ispis i skeniranje

Uređaj imageRUNNER ADVANCE 400i može se nositi s radnim opterećenjima zaposlenih radnih skupina i odjela, i to zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 2300 listova i velikoj brzini ispisa od 40 ppm. Veliki zaslon u boji osjetljiv na dodir, intuitivni izbornici i napredna autorizacija korisnika pružaju jedinstven prilagođeni doživljaj i jednostavnu upotrebu. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz brzo skeniranje u boji i konverziju u razne formate. Dokumenti se mogu pratiti, zaštititi, potpisivati, arhivirati i slati na razna odredišta. Kako bi se osigurala potpuna optimizacija procesa, svi uređaji imageRUNNER ADVANCE dobro se integriraju s cijelim nizom moćnih softvera za ispis i upravljanje informacijama.

 

Kontrola troškova

Nagrađivana¹ napredna autorizacija korisnika omogućava kontrolu pristupa i prava korisnika, istovremeno osiguravajući transparentnost i praćenje aktivnosti kroz izvješća. Kako bi se smanjili troškovi upravljanja, ovaj kompaktni uređaj pruža funkcije više uređaja u jednoj jedinici, a njime se može dosljedno upravljati kao dijelom skupine uređaja imageRUNNER ADVANCE. Softver uniFLOW pruža dodatne učinkovite značajke među kojima su odabir centra za troškove, preusmjeravanje zadatka ispisa i detaljna izvješća.

Zaštitite svoje informacije

Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su sigurni ispis, kontrola pristupa i prava korisnika, izvješćivanje o aktivnosti te sigurno brisanje zadataka s tvrdog diska. Dodatne sigurnosne opcije pružaju sukladnost s najvišim sigurnosnim razinama, kao i vodeće opcije kao što su mogućnost praćenja ili sprječavanja probijanja zaštite pomoću značajke Data Loss Prevention za ispise, kopije, skenove i faksove.

Učinkovita integracija i upravljanje

Podrška za industrijske standarde u kombinaciji s moćnom MEAP platformom uređaja imageRUNNER ADVANCE osigurava jednostavnu integraciju u IT okruženja i usku vezu s nizom nagrađivanih rješenja za dokumente tvrtke Canon². Dosljedna platforma i alati za upravljanje uređaja imageRUNNER ADVANCE omogućavaju centralnu i učinkovitu konfiguraciju, kontrolu i nadogradnju uređaja, bilo da se radi o jednom uređaju ili više njih, kao i nadzor, izvješćivanje i dijagnostiku za proaktivno i učinkovito održavanje.

 

Ekološki prihvatljiv

Na temelju nagrađivanih tehnologija³, ovaj uređaj sukladan standardu ENERGY STAR® pruža neke od najnižih TEC* vrijednosti u svojoj klasi i troši samo 1 W ili manje u stanju mirovanja. Poštujući najviše razine sukladnosti ekološkim standardima, određeni dijelovi uređaja napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.

Link s kompletnim karakteristikama:

– otvori