iR-1133

Posted

iR-1133

Funkcije: copy/print/scan

Brzina: 33 ppm

Format : A5-A4, od 60gm2 do 190gm2

Standardna oprema: mreža, 1 ladica, duplex

Opcije: postolje, dodatna ladica za papir,…

-Toner C-EXV 40 (cca 6 000 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Produktivnost

Uz vrijeme ispisa prve kopije od 8 sekundi i brzinu ispisa od 33 ppm imageRUNNER 1133iF predstavlja kompaktan uređaj koji će izvršiti sve zadatke. Dizajniran za poboljšanje produktivnosti malih tvrtki i radnih grupa, zauzima malo prostora te ima kapacitet do 1050 listova i DADF kao standard. Zaslon s 5 redaka naročito se lako koristi i omogućava uštedu vremena.

Dokumenti se mogu skenirati u boji pomoću uvlakača dokumenata i zatim poslati izravno na e-mail adrese i u mape, čime se poboljšava radni proces u uredu i konačni proizvod. Kompatibilnost s rješenjem uniFLOW tvrtke Canon omogućava značajku My Print Anywhere, što znači da ispis možete pokupiti na uređaju u mreži koji vam najviše odgovara. Osim toga, imageRUNNER 1133iF pruža praktičnu mogućnost skeniranja na USB prijenosnu memoriju ili ispis s nje. *

Kontrola troškova

Kompatibilnost sa softverskim rješenjem uniFLOW tvrtke Canon pruža veću transparentnost troškova, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih zadataka ispisa za pojedince, odjele ili projekte.

Kompatibilnost sa softverom e-Maintenance tvrtke Canon dodatno poboljšava vrijeme rada kroz udaljenu dijagnostiku, automatizirano očitanje brojača i nadzor potrošnih materijala u svrhu smanjenja vremena potrošenog na administraciju. Uz pojedinačnu naplatu po kopiji plaćate samo ono što ispišete, što vam pruža bolju kontrolu troškova.

Sigurnost

Ugrađena sigurnosna značajka znači da se ispis zadržava dok se odgovarajući korisnik ne identificira pomoću PIN broja. Time se sprječava nakupljanje dokumenata u odlagačima i njihovo korištenje od strane neovlaštenih osoba. Istovremeno se može pohraniti do 5 dokumenata. Pored toga, uz uniFLOW tvrtke Canon moguća je kombinacija sa sustavom za sigurnost s karticama, čime se korisniku omogućava trenutan pristup i ispis koliko god dokumenata želi. Nakon ispisa dokumenti se automatski brišu i tako se omogućava potpuna kontrola.

Manji utjecaj na okoliš

Uređaj imageRUNNER 1133iF kvalificiran je za ENERGY STAR® i ima izuzetno nisku tipičnu potrošnju energije (TEC) te troši tek 3 W u stanju mirovanja. Izuzetno produktivan obostrani ispis štedi novac i vrijeme, kao i papir.

Integracija

Uređaj imageRUNNER 1133iF može se neprimjetno integrirati u vašu postojeću IT infrastrukturu uz dodatnu podršku za PCL i PostScript. Kompatibilnost s rješenjem uniFLOW znači da se uređaj može koristiti sa svim imageRUNNER ADVANCE uređajima kako bi se postigao učinkovit zajednički rad. Nakon povezivanja uređaja iW Management Console (iWMC) omogućava upravljanje svim uređajima i njihov nadzor, s jednog mjesta.

Link sa kompletnim karakteristikama: – otvori