iR 1435i

Posted

iR 1435i

Funkcije: copy/print/scan/send/fax

Brzina: 35 ppm

Format: A5-A4, od 60gm2 do 190gm2

Standardna oprema: mreža, 1 ladica, duplex, ADF, fax

Opcije: postolje, dodatna ladica za papir,…

-Toner C-EXV 40 (cca 6 000 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Produktivnost

Uređaj imageRUNNER 1435i može se nositi s radnim opterećenjima malih radnih skupina, i to zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 1100 listova i velikoj brzini ispisivanja od 35 ppm. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz intuitivan rad, brzo skeniranje u boji i konverziju u razne formate. Osim toga, korisnici lako mogu skenirati i slati dokumente izravno na razna odredišta među kojima su e-pošta i dijeljena mapa. Dodatnu fleksibilnost omogućuju opcije za mobilno ispisivanje i skeniranje, kao i mogućnost skeniranja s USB memorije ili ispisivanja s nje.

Kontrola troškova

Ovaj uređaj spaja mogućnosti raznih uređaja u jednome i nudi povoljan ispis. Ukupni troškovi ispisivanja mogu se dodatno smanjiti uz značajke koje olakšavaju upravljanje i administraciju, uključujući automatizirano očitavanje brojača, upravljanje tonerima i daljinsku dijagnostiku, kao i centralizirano upravljanje jednim ili više uređaja.
Štoviše, upravljanje troškovima ispisivanja ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i bolje upravljanje, omogućavajući praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisa po pojedincima, odjelima, lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje po korisniku.

Sigurnost

Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su nativno zaštićeno ispisivanje te podrška za standardne mrežne sigurnosne protokole, poput protokola IP Sec. Dodatne sigurnosne opcije, koje obuhvaćaju korisničku kontrolu pristupa te enkriptirani PDF, pružaju dodatne razine sigurnosti za zaštitu vaših povjerljivih informacija.

Manji utjecaj na okoliš

Ovaj uređaj sukladan je standardu ENERGY STAR®, zadovoljava najnovije zahtjeve ekoloških brendova, kao što je Blue Angel, i omogućuje nisku tipičnu potrošnju energije od samo 2 W ili manje u stanju mirovanja. Osim toga, određeni dijelovi uređaja imageRUNNER 1435i napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.

Učinkovito upravljajte uređajima

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što su PCL i Genuine Adobe PS. Uređaj imageRUNNER 1435i pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitavanje brojača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Daljinsko ažuriranje programskih datoteka može se izvršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi rada. Kompaktan dizajn, bilo u obliku stolnog ili podnog uređaja, u kombinaciji s unaprijeđenim mogućnostima upravljanja, čini uređaj imageRUNNER 1435i savršenim za uravnotežen rad s uređajima iz širih asortimana imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE.

Link s kompletnim karakteristikama:

– otvori