iR 1435

Posted

iR 1435

Funkcije: copy/print/scan

Brzina: 35 ppm

Format : A5-A4, od 60gm2 do 190gm2

Standardna oprema: mreža, 1 ladica, duplex

Opcije: postolje, dodatna ladica za papir,…

-Toner C-EXV 50 (cca 17.600 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Produktivnost

Uređaj imageRUNNER 1435 može se nositi s radnim opterećenjima malih radnih skupina zahvaljujući robusnom dizajnu, kapacitetu papira od 1100 listova i velikoj brzini ispisivanja od 35 ppm. Rukovanje dokumentima jednostavno je uz intuitivan rad te brzo skeniranje u boji. Dodatnu fleksibilnost omogućuju opcije za mobilno ispisivanje i skeniranje, kao i mogućnost skeniranja na USB memoriju i ispisivanje s nje.

Kontrola troškova
Ovaj uređaj spaja mogućnosti raznih uređaja u jednome i nudi isplativ ispis. Ukupni troškovi ispisivanja mogu se dodatno smanjiti uz značajke koje olakšavaju upravljanje i administraciju, uključujući automatizirano očitavanje brojača, upravljanje tonerima i daljinsku dijagnostiku, kao i centralizirano upravljanje jednim ili više uređaja.
Štoviše, upravljanje troškovima ispisivanja ne može biti jednostavnije uz ugrađenu podršku za softver uniFLOW tvrtke Canon koji pruža veću transparentnost i bolje upravljanje, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih poslova ispisivanja po pojedincima, odjelima, lokacijama i projektima, kao i izvješćivanje po pojedinom korisniku.

Sigurnost
Vaše informacije zaštićene su nizom standardnih značajki kao što su nativno zaštićeno ispisivanje te podrška za standardne mrežne sigurnosne protokole, poput protokola IP Sec. Dodatne sigurnosne opcije, koje obuhvaćaju korisničku kontrolu pristupa, pružaju dodatne razine sigurnosti za zaštitu vaših povjerljivih informacija.

Manji utjecaj na okoliš
Ovaj uređaj sukladan je standardu ENERGY STAR®, zadovoljava najnovije zahtjeve ekoloških brendova, kao što je Blue Angel, i omogućuje nisku tipičnu potrošnju energije od samo 2 W ili manje u stanju mirovanja. Osim toga, određeni dijelovi uređaja imageRUNNER 1435 napravljeni su od bio-plastike i reciklirane plastike.

Učinkovito upravljajte uređajima

Opremljen novim imageRUNNER kontrolerom, jednostavno će se integrirati s IT okruženjima, a podržava standarde kao što je PCL. Uređaj imageRUNNER 1435 pomaže olakšati teret upravljanja i administracije vaših uređaja uz automatizirano očitavanje brojača, upravljanje potrošnim materijalom i dijagnostiku. Daljinsko ažuriranje programskih datoteka može se vršiti s uređaja, čime se dodatno smanjuju prekidi rada. Kompaktan dizajn u obliku stolnog ili podnog uređaja, u kombinaciji s unaprijeđenim mogućnostima upravljanja, čini uređaj imageRUNNER 1435 savršenim za uravnotežen rad s uređajima iz širih asortimana imageRUNNER i imageRUNNER ADVANCE.

Link s kompletnim karakteristikama:
– otvori