imagePROGRAF iPF9100

Posted

imagePROGRAF iPF9100

Format: Papir u roli: 254 – 1524 mm
Pojedinačni listovi: 203,2 – 1524 mm

Tinte: PFI-301 (330 ml), PFI-701 (700 ml); PC, C, PM, M, Y, R, G, B
PFI-302 (330 ml), PFI-702 (700 ml); MBK, BK, GY, PGY

Glava PF-03, HDD 80 GB

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Dizajniran posebno za postizanje najboljih rezultata u primjenama u umjetnosti i fotografiji, model iPF9100 tvrtke Canon koristi LUCIA sustav pigmentne tinte s 12 boja koji omogućuje izuzetno precizne boje, izražene crne i bijele nijanse, a uz to je i nevjerojatno isplativ.

Izuzetne boje te briljantne crne i bijele
Nevjerojatni LUCIA sustav pigmentne tinte s 12 boja iz tvrtke Canon omogućuje puni spektar boja uz izuzetnu preciznost i savršenu ravnotežu zahvaljujući inovativnom korištenju i RGB i CMY tinti. Dvostruka ispisna glava s 30720 mlaznica stvara iznimno sitne, ravnomjerno raspoređene kapljice tinte od 4 pikolitre.

Crno-bijele fotografije nikada nisu izgledale bolje. Kombinacija crne, mat crne, sive i foto-sive tinte pruža nevjerojatno glatko nijansiranje boja bez zrnatosti, što omogućuje izuzetno vjerne fotografije. Otvaraju vam se vrata koja vode u razne mogućnosti, kao što su fotografiranje vjenčanja, krštenja i sve popularnijih portreta, a uz ispis bez margina do veličine od 42 inča ispisane fotografije ostavit će snažan dojam.

Jednako je važno to što vam model iPF9100 omogućuje trajne ispise koji će zajamčeno odoljeti utjecaju sunčevog svjetla 100 godina (otpornost na blijeđenje).

Uz ugrađeni alat za kalibraciju boje vaši ispisi bit će postojani od ispisa do ispisa, a nema potrebe za vanjskim uređajima jer kada se jednom kalibriraju, postavke pisača se spremaju.

Isplativ i iznimno produktivan ispis
Mnoštvo dostupnih tinti i dvije zasebne sive tinte znači da, za razliku od konvencionalnih sustava, treba manje miješanja boja (za izradu drugih boja), a kao posljedica toga potrebno je manje tinte. To onda znači da ćete dobiti briljantne rezultate koji su uz to i vrlo isplativi.

Tako inovativan sustav znači da ćete sav posao obaviti u zadanom roku. iPF9100 može ispisati skice formata A0 u tek nešto više od 2 minute. Spremnici tinte velikog kapaciteta (700 ml) mogu se zamijeniti i tijekom ispisa, tako da ćete moći nastaviti s radom i sve obaviti u roku.

Jednostavno ga je koristiti i naviknuti se na njega
Veliki LCD zaslon čini upravljanje modelom iPF9100 nevjerojatno lakim, što vam omogućuje da se usredotočite na svoja remek-djela. Poseban upravljački program pisača tvrtke Canon pruža pristup mnoštvu naprednih značajki, kao što je KYANOS – sustav upravljanja bojom sljedeće generacije iz tvrtke Canon. U svrhu jednostavnosti možete odabrati rad u “jednostavnom načinu rada” koji nudi razne prethodno konfigurirane postavke.
U kompletu je dodatni softver koji poboljšava mogućnost povezivanja i ispis velikog formata, uključujući Digital Photo Front Access, programski dodatak za Photoshop. Možete dodati i nevjerojatni softver tvrtke Canon za izradu plakata – PosterArtist 2007.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!