imagePROGRAF iPF8300S

Posted

imagePROGRAF iPF8300S

Format: Papir u roli: 254 – 1118 mm
Pojedinačni listovi: 203,2 – 1118 mm

Brzina: Obični papir: 0:57 (brzi ekonomični); 3:10 (standardni), Papir s premazom: 1:38 (brzi ekonomični); 3:09 (standardni), Sjajni fotopapir: 3:10 (brzi ekonomični); 4:50 (standardni)

Tinte: Pigmentna tinta; LUCIA EX; tinta s 8 boja: MBK, BK, PC, C, PM, M, Y, GY

Glava PF-05, HDD 160 GB

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Izuzetna kvaliteta ispisa
Izrađujte rezultate za kojima će se glave okretati uz razlučivost od 2400 x 1200 dpi. Model iPF8300S obuhvaća novi sustav pigmentne tinte LUCIA EX s 8 boja i bolju tehnologiju obrade slike kako bi se omogućio širi raspon boja, glađe nijansiranje, dublje tamne nijanse, oštrije crne nijanse uz manje odsjaja. I najsitniji detalji precizno se reproduciraju uz veću preciznost registracije ispisa. Rezultati su i izuzetno dugotrajni uz bolju otpornost na ogrebotine.

Iznimna produktivnost
Model iPF8300S pruža nevjerojatno brz ispis do 63,5 m2/h*. Ugrađeni tvrdi disk kapaciteta 160 GB pruža pohranu za zadatke ispisa kojima se lako može pristupiti izravno s LCD zaslona. Mogućnost odabira spremnika za tintu velikog kapaciteta od 330 ml ili 700 ml koji se može zamijeniti tijekom ispisa. Tehnologija ispisa bez obruba (do 42 inča) čini vas produktivnijima jer nema potrebe za podrezivanjem izvan mreže, što znači da štedite vrijeme i novac. Kompatibilnost s gigabitnim Ethernetom omogućava brz prijenos podataka, čak i kada su u pitanju datoteke s velikom količinom podataka ili zahtjevni zadaci ispisa.

Ekonomični ispis
Model iPF8300S može vam pomoći u smanjenju troškova zahvaljujući izuzetno brzom, ekonomičnom ispisu u novom brzom načinu rada. Dodatna ušteda može se ostvariti kada se koristi način rada za ekonomični ispis kojim se smanjuje potrošnja tinte. Možete i pratiti troškove ispisa pomoću intuitivnog softvera za izračun tvrtke Canon koji omogućava upravljanje troškovima ispisa i praćenje povrata ulaganja.

Lako rukovanje
Mnoštvo značajki osigurava lako rukovanje modelom iPF8300S. Veliki, svijetao LCD zaslon pruža lak pristup profinjenim funkcijama. Upravljački program pisača može se prilagoditi vašem stupnju stručnosti, a ispisom se upravlja s prednje strane pisača uz jednostavno umetanje role papira i spremnika s tintom.

Izrađujte profesionalne postere i još mnogo toga
Dizajnirajte postere kao profesionalac bez ikakvog iskustva zahvaljujući softveru PosterArtist Lite koji se isporučuje u kompletu. U samo četiri jednostavna koraka možete izraditi postere profesionalnog izgleda, natpise i znakove uz pomoć raznih predložaka, besplatnih slika visoke razlučivosti i umjetničkih isječaka. U kompletu je i programski dodatak za ispis za MS Office, Adobe Photoshop i Digital Photo Professional koji vam olakšava ispis iz omiljenih aplikacija. Softver Digital Photo Front Access omogućava uvoz digitalnih fotografija i njihovo uređivanje prije uklapanja u dizajn postera.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori imagePROGRAF iPF8300S!