imagePROGRAF iPF760

Posted

imagePROGRAF iPF760

Format: Papir u roli: 254 – 914,4 mm
Pojedinačni listovi: 203,2 – 917 mm

Brzina: A0 skica – 0,48 (Draft mod); 1,14 (Standardni mod)

Tinte: PFI-102 – MBK/BK/C/Y, PFI-104 – M

Glava PF-04, mreža

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

imagePROGRAF iPF760 je pisač za formate 36”/A0, koji osigurava razinu produktivnosti vodeću u svojoj klasi, iznimnu kvalitetu, preciznost i napredan skup značajki kako bi osigurao odličan povrat ulaganja

Dizajniran za praktičnost i iskoristivost
iPF760 može brzo i jednostavno izraditi postere, tekstualne dokumente i nacrte ispisane od ruba do ruba. Kao idealno rješenje za radne skupine svih veličina, ovaj višenamjenski uređaj za ispis dizajniran je kako bi ispunio zahtjeve za brzinu i preciznost koje postavljaju AEC i CAD uz jednostavno upravljanje kod uredskih projekata svih vrsta.

Tanak dizajn i sustav za papir kojemu se može pristupiti s prednje strane uređaja omogućavaju postavljanje pisača gdje god to želite, a rukovanje uređajem, uključujući punjenje spremnika tintom, u cijelosti se vrši s prednje strane, zbog čega više nećete morati remetiti mir u uredu.

Integrirana košara uredno sabire ispise na formatima papira A1 i A2, a sadrži i praktičan mjerač vremena koji vas obavještava o tome koliko je vremena preostalo do dovršetka zadatka.

Visoka učinkovitost
Očekujte visoku učinkovitost jer su probni ispisi formata A0 dostupni u samo 48 sekundi. Tehnologija obrade slike L-COA tvrtke Canon te gigabitni Ethernet osiguravaju brzu reprodukciju, od arhitektonskih nacrta do zemljopisnih informacija. Funkcija brze zamjene spremnika s tintom omogućuje zamjenu spremnika za vrijeme ispisa, čime se osigurava maksimalna produktivnost.

Ekonomičan i učinkovit
Ugrađena funkcija izračunavanja omogućuje točno praćenje troškova po ispisu te pruža prikaz podataka kroz upravljački program pisača ili eksportiranje podataka u CSV datoteku. Možete odabrati ekonomični način rada koji troši manje tinte, što je idealno kod probnih ispisa. Softver eMaintenance tvrtke Canon automatski prepoznaje i rješava mehaničke probleme i nisku razinu tinte, povezujući se izravno sa servisnim centrom tvrtke Canon.

Izvanredna kvaliteta i preciznost
Sustav s pigmentnom tintom s 5 boja tvrtke Canon stvara žive boje i najoštrije, najtanje linije. Uz preciznost raspona od +/- 0,1%, kao i minimalnu širinu linije od 0,02 mm preciznost je zajamčena. Slike prikazuju u rezoluciji od 2400 x 1200 dpi za maksimalni učinak, zahvaljujući iznimno finim ispisnim glavama koje koriste 15 360 mlaznica.

Za zahtjevne radne cikluse
iPF760 je kompatibilan s jezicima pisača HP-GL/2 i HP-RTL, uključujući mogućnost podešavanja postavki palete i olovke za CAD radne tijekove. Uz upravljački program HDI za korisnike programa AutoCAD i sustava Microsoft Office, postoji i programski dodatak za izravan ispis u programima Word, Excel i PowerPoint.

Poboljšana robusna zaštita
Poboljšana zaštita osigurana je boljom administrativnom funkcionalnošću ulazno/izlaznih prava korisničkog sučelja, a neovlašteno korištenje pisača i krađa informacija otežani su zahvaljujući ograničenju pristupa; podrška za vođenje zapisnika ispisa u mrežnim okruženjima iPF760 čini idealnim uređajem za velike korporacije.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori imagePROFRAF iPF760!