imagePROGRAF iPF655

Posted

imagePROGRAF iPF655

Format: Papir u roli: 254-609,6 mm (24″)
Pojedinačni listovi: 203,2-609,6 mm (24″)

Brzina: A1 skica – 24 sekunde

Tinte: PFI-102 (130 ml): MBK/BK/C/Y, PFI-104: M

Glava PF-04, HDD 80GB

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Dizajniran za iskoristivost
iPF655 je dizajniran tako da se uklopi u svako CAD/GIS okruženje. Kompaktan i tanak dizajn i kontrole smještene s prednje strane znače da pisač možete postaviti bilo gdje – čak i uz sami zid kako biste uštedjeli dragocjeni prostor u uredu.
Velika LCD upravljačka ploča s grafičkim animacijama osigurava brzo i jednostavno navikavanje. Ispisane se stranice automatski spremaju u košaru velike zapremine kako bi se spriječilo oštećivanje, a pisač sadrži čak i praktični mjerač vremena koji prati koliko je vremena preostalo do kraja ispisa.

Za okruženja s više korisnika postoji tvrdi disk od 80 Gb na koji se mogu pohraniti zadaci ispisa i koji olakšava obradu velikih vektorskih datoteka.

Visoka učinkovitost
Očekujte izvanrednu produktivnost jer su probni ispisi formata A1 dostupni u samo 24 sekunde. Tehnologija obrade slike L-COA tvrtke Canon te Gigabit Ethernet osiguravaju nevjerojatno brzu reprodukciju, od arhitektonskih nacrta do zemljopisnih informacija.

Produktivnost se održava u umreženim okruženjima zahvaljujući funkciji Media Mismatch (Nepodudaranje medija). To se vrši preko tvrdog diska. U slučaju ispisivanja na mediju koji je različit od onog koji je predviđen za konkretan zadatak, korisnik će o tome biti obaviješten preko upravljačke ploče te će mu biti ponuđene opcije otkazivanja zadatka, nastavka ispisivanja ili ispisivanja na drukčijem mediju. U međuvremenu, iPF655 nastavlja s drugim zadacima ispisa koji su na čekanju.

Funkcija brze zamjene spremnika s tintom omogućuje zamjenu spremnika za vrijeme ispisa, čime se osigurava maksimalna produktivnost.

Ekonomičan i učinkovit
Ugrađena funkcija izračunavanja omogućuje točno praćenje troškova po ispisu i ukupni trošak pisača te vam omogućuje prikaz podataka kroz upravljački program pisača ili izvoz podataka u CSV datoteku koju možete koristiti u vlastitim datotekama ili sustavima. Može se odabrati ekonomičan način rada koji koristi manje tinte, a softver eMaintenance tvrtke Canon automatski prepoznaje i rješava mehaničke probleme i nisku razinu tinte, povezujući se izravno sa servisnim centrom tvrtke Canon kako bi se maksimalno iskoristilo vrijeme rada.

Izvanredna kvaliteta i preciznost
Sustav reaktivne pigmentne tinte s 5 boja tvrtke Canon proizvodi žive boje i najoštrije, najtanje linije, a nova magenta tinta još više povećava raspon crvenih boja. Uz područje preciznosti od +/- 0,1%, kao i minimalnu širinu linije od 0,02 mm preciznost je zajamčena. Slike se prikazuju u rezoluciji od 2400 x 1200 tpi za maksimalni učinak, zahvaljujući iznimno finim ispisnim glavama koje koriste 15360 mlaznica.

Napravljen za zahtjevni tijek rada
iPF655 je kompatibilan s HP-GL/2 i HP-RTL, uključujući postavke za paletu i olovku. Uz upravljački program HDI za korisnike programa AutoCAD i sustava Microsoft Office, postoji i programski dodatak za ispis u programima Word, Excel i PowerPoint izravno iz aplikacije.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!