imagePROGRAF iPF6300S

Posted

imagePROGRAF iPF6300S

Format: Papir u roli: 203,2 – 610 mm
Ručno ulaganje s gornje strane: 203,2 – 610 mm
Ručno ulaganje sprijeda: 250 – 610 mm (24 inča); samo POP ploča: A2, A1

Brzina: A1 format – 120 sekundi

Tinte: PFI-105: BK, MBK, C, M, Y, PC, PM, GY

Glava PF-05, HDD 160 GB

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Izuzetna kvaliteta ispisa
Izrađujte rezultate za kojima će se glave okretati uz razlučivost od 2400 x 1200 dpi. Model iPF6300S obuhvaća novi sustav pigmentne tinte LUCIA EX s 8 boja i bolju tehnologiju obrade slike kako bi se omogućio širi raspon boja, glađe nijansiranje, dublje tamne nijanse, oštrije crne nijanse uz manje odsjaja. I najsitniji detalji precizno se reproduciraju uz veću preciznost registracije ispisa. Rezultati su i izuzetno dugotrajni uz bolju otpornost na ogrebotine.

Iznimna produktivnost
Model iPF6300S pruža vrlo brz ispis A1 formata u roku od samo 2 minute. Ugrađeni tvrdi disk kapaciteta 160 GB pruža pohranu za zadatke ispisa kojima se lako može pristupiti izravno s LCD zaslona. Tehnologija ispisa bez obruba čini vas produktivnijima jer nema potrebe za podrezivanjem izvan mreže, što znači da štedite vrijeme i novac. Kompatibilnost s gigabitnim Ethernetom omogućava brz prijenos podataka, čak i kada su u pitanju datoteke s velikom količinom podataka ili zahtjevni zadaci ispisa.

Ekonomični ispis
Model iPF6300S može vam pomoći u smanjenju troškova zahvaljujući izuzetno brzom, ekonomičnom ispisu u novom brzom načinu rada. Dodatna ušteda može se ostvariti kada se koristi način rada za ekonomični ispis kojim se smanjuje potrošnja tinte. Možete i pratiti troškove ispisa pomoću intuitivnog softvera za izračun tvrtke Canon koji omogućava upravljanje troškovima ispisa i praćenje povrata ulaganja.

Lako rukovanje
Mnoštvo značajki osigurava lako rukovanje modelom iPF6300S. Veliki, svijetao LCD zaslon pruža lak pristup profinjenim funkcijama. Upravljački program pisača može se prilagoditi vašem stupnju stručnosti, a ispisom se upravlja s prednje strane pisača uz jednostavno umetanje role papira i spremnika s tintom.

Izrađujte profesionalne postere i još mnogo toga
Dizajnirajte postere kao profesionalac bez ikakvog iskustva zahvaljujući softveru PosterArtist Lite koji se isporučuje u kompletu. U samo četiri jednostavna koraka možete izraditi postere profesionalnog izgleda, natpise i znakove uz pomoć raznih predložaka, besplatnih slika visoke razlučivosti i umjetničkih isječaka. U kompletu je i programski dodatak za ispis za MS Office, Adobe Photoshop i Digital Photo Professional koji vam olakšava ispis iz omiljenih aplikacija. Softver Digital Photo Front Access omogućava uvoz digitalnih fotografija i njihovo uređivanje prije uklapanja u dizajn postera.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!