Canon imagePROGRAF iPF610

Posted

Canon imagePROGRAF iPF610

Format:  24-inčni

Rezolucija: 2400 x 1200 dpi
Pojedinačni listovi: 203,2 – 609,6 mm

Tinte: PFI-102 Cyan, Magenta, Matte black, Yellow, Photo       black

             

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

Prednosti

  • A1 ispisi za 31 sekundu
  • Neprimjetna CAD integracija koja podržava HPGL/2 i HP RTL
  • 1200 dpi za oštrije, tanje linije i visoku gustoću crne boje za ispis CAD nacrta
  • Ispis s 5 boja za izvrsnu grafiku
  • Dostupne su 4 opcije za ulaganje medija

Izvanredni ispisi velikog formata za vaš dizajn

imagePROGRAF iPF610 je 24-inčni pisač za velike formate (A1) koji pruže nevjerojatne rezultate – bilo da se radi o izradi privlačne grafike za klijente ili izvođenju detaljnih arhitektonskih nacrta iz CAD programa.

Optimalna kvaliteta slike i učinkovitost za vašu tvrtku

iPF610 koristi sustav s pigmentnom tintom s 5 boja tvrtke Canon za optimalne rezultate. 1-inčna glava pisača tvrtke Canon daje reprodukciju od 1.200 dbi, veličinu kapljice od 4 pl i dojmljiv ukupni broj od 15.360 mlaznica. Sustav s pet boja reaktivne tinte poboljšava kvalitetu ispisa jer osigurava manje razlijevanja boje i dobru postojanost slike. Tako dobivate točniji i oštriji ispis – bez obzira na broj detalja.

Velike brzine ispisa (31 sekunda za A1 ispis u brzom načinu rada) čine iPF610 idealnim za izradu detaljnih nacrta u kratkom roku – bez slanja materijala lokalnom stručnjaku na ispis.

Idealan za stručne CAD programe

iPF610 je dizajniran za pružanje kvalitetnog izvođenja linija i učinkovitosti potrebnih za stručno korištenje CAD programa. Nadograđujući uspjeh svog prethodnika iPF600, iPF610 sada nudi potpunu podršku za stručne formate CAD datoteka HP-GL/2, formate HP RTL datoteka i HDI upravljački program za Windows. Velika memorija od 256 MB osigurava laku obradu čak i najsloženijih datoteka.

Sposoban i jednostavan za upotrebu

LCD upravljačka ploča ima grafičke animacije za brzo i jednostavno korištenje uređaja – čak i ako niste nikada do sada radili s pisačem za velike formate. Snažan i jednostavan softver pomaže postupku – tako da se čak i složeni zadaci lako izvršavaju.

Iako vrlo kompaktnog dizajna, iPF610 ima 4 staze medija – rolu, ladicu i dvije ručne – te automatsko prebacivanje medija u roli kao dodatnu pogodnost. Zapravo, sustav za ulaganje medija u ladicu omogućuje ulaganje novih listova prije no što se prethodni list izbaci. Novi sustav ventilatora čini uređaj nevjerojatno tihim – primjećuje se samo ispis, ne i buka.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori