Canon imagePROGRAF iPF510 + Auto Roll Feed Unit

Posted

Canon imagePROGRAF iPF510 + Auto Roll Feed Unit

Format:  17-inčni

Rezolucija: 2400 x 1200 dpi
Pojedinačni listovi: 203,2 – 432 mm

Tinte: PFI-102 Cyan, PFI-102 Magenta, PFI-102 Matte black, PFI-102 Photo black, PFI-102 Yellow

 

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

 

Prednosti

  • Oštrije, tanje linije i visoka gustoća crne boje
  • Ekonomični način rada
  • Vrhunska grafika, živopisne boje i dobra postojanost slike
  • Ispis bez margina
  • Velike brzine ispisa
  • Kompatibilnost s HPGL/2 i HP/RTL
  • Softver za izradu postera PosterArtist Lite
  • Programski dodatak za ispis za MS Office

Izuzetna kvaliteta ispisa

Izrađujte rezultate za kojima će se glave okretati uz razlučivost od 2400 x 1200 dpi. Model iPF510 obuhvaća sustav tinti u 5 boja s reaktivnim pigmentima koji omogućava oštrije, tanje linije i živopisne boje. Sustav reaktivne tinte poboljšava kvalitetu ispisa jer osigurava manje razlijevanja boje i dobru postojanost slike. Tako dobivate točniji i oštriji ispis bez obzira na količinu detalja.

Iznimna produktivnost

Model iPF510 pruža izuzetno brz ispis – ispis A2 formata u roku od samo 21 sekundu (u brzom načinu rada). Tehnologija ispisa bez obruba tvrtke Canon čini vas produktivnijima jer nema potrebe za podrezivanjem izvan mreže, što znači da štedite vrijeme i novac. Iako je dizajnom vrlo kompaktan, model iPF510 obuhvaća i 4 staze za medije – rolu, kasetu i dva odlagača za ručno umetanje.

Ekonomični ispis

Model iPF510 može vam pomoći u smanjenju troškova zahvaljujući izuzetno brzom, ekonomičnom ispisu u načinu rada za ekonomični ispis kojim se smanjuje potrošnja tinte.

Lako rukovanje

Mnoštvo značajki osigurava lako rukovanje modelom iPF510. Velika, svijetla LCD upravljačka ploča koja se lako koristi omogućava lak pristup profinjenim funkcijama. Upravljački program pisača može se prilagoditi vašem stupnju stručnosti, a ispisom se upravlja s prednje strane pisača uz jednostavno umetanje role papira i spremnika s tintom.

Idealan za stručne CAD programe

Dizajniran za kvalitetno izvođenje linija i produktivnost potrebnu za stručno korištenje CAD programa, model iPF510 pruža potpunu podršku za stručne formate CAD datoteka HP-GL/2, HP RTL datoteka, kao i HDI upravljački program za Windows.

Izrađujte profesionalne postere i još mnogo toga

Dizajnirajte postere kao profesionalac, bez ikakvog prethodnog iskustva, zahvaljujući softveru PosterArtist Lite tvrtke Canon koji se isporučuje u kompletu s modelom iPF510. U samo četiri jednostavna koraka možete izraditi postere profesionalnog izgleda, natpise i znakove uz pomoć raznih predložaka, besplatnih slika visoke razlučivosti i umjetničkih isječaka. U kompletu je i programski dodatak za ispis za MS Office (Word, Excel i Powerpoint) koji vam olakšava ispis iz omiljenih aplikacija. Softver Digital Photo Front Access omogućava uvoz digitalnih fotografija i njihovo uređivanje prije uklapanja u dizajn postera.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori