Canon imageFORMULA P-208

Posted

Canon imageFORMULA P-208

Format: A4

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

 

 

 

 

Prednosti

  • Izuzetno kompaktan, lagan i višenamjenski
  • Produktivno obostrano skeniranje brzinom od 16 ipm uz ADF kapaciteta 10 listova
  • Podržava skeniranje reljefnih kartica i fotografija
  • Praktična, intuitivna upotreba uz jednostavno priključivanje i skeniranje
  • Kompatibilan sa sustavima Mac i Windows
  • Dostupna je opcionalna Wi-Fi jedinica WU10

Izuzetno produktivno mobilno skeniranje

Sićušni uređaj P-208 pruža impresivne brzine obostranog skeniranja do 16 ipm (crno-bijelo). Integrirani ADF kapaciteta 10 listova omogućava skeniranje serije dokumenata za dodatnu produktivnost: savršeno za skeniranje ugovora i slične dokumentacije. P-208 vam omogućava da nosite manje opreme jer ima dimenzije malo veće od standardnog ravnala i masu od samo 600 g. Napajajući se izravno putem USB veze, pomaže vam da brže radite bilo gdje u domu ili dok ste na putu.

Praktičnost priključivanja i skeniranja dok ste u pokretu

Moderni, kompaktni i izuzetno lagani P-208 pruža pravu praktičnost priključivanja i skeniranja. U načinu rada automatskog pokretanja skener povežite putem USB veze s Windows ili Mac računalom, a ugrađeni softver za skeniranje CaptureOnTouch Lite tvrtke Canon odmah će se pokrenuti. U trenutku ćete biti spremni za skeniranje bez dodatnog softvera ili upravljačkih programa.

Skeniranje raznih dokumenata

P-208 može skenirati razne medije, od A4 do dokumenata neuobičajene veličine kao što su reljefne kartice, pa predstavlja savršen alat za mobilne korisnike. Organizirajte se kod kuće i oslobodite prostor skeniranjem računa kućanstva ili sačuvajte uspomene u digitalnom obliku skeniranjem starih fotografija uz visoku kvalitetu koristeći posebnu značajku koja reproducira slike što je moguće bliže originalnima.

Jednostavna obrada slike

Asortiman značajki za obradu slike uređaja P-208 obuhvaća automatsko prepoznavanje boje, prepoznavanje orijentacije teksta i poboljšanje teksta – radi izrade vrlo kvalitetnih slika i uštedu dragocjenog vremena. Za praktično i intuitivno skeniranje upotrebljavajte značajku potpuno automatskog načina rada koja automatski primjenjuje najbolje postavke za dokument. Jednostavno umetnite dokument i skenirajte!

Prilagodljivo bežično skeniranje

Kako biste uživali u slobodi skeniranja na bilo kojem mjestu, kombinirajte P-208 s opcionalnom jedinicom WU10 za Wi-Fi i napajanje. Upotrebljavajte je za bežično skeniranje dokumenata izravno na pametni telefon, tablet ili stolno računalo, a možete i dijeliti skener u skupini korisnika ili uređaja putem mrežnog poslužitelja ili kućnog usmjerivača.

CaptureOnTouch Mobile

Povežite P-208 s opcionalnom jedinicom WU10 kako biste upotrebljavali aplikaciju CaptureOnTouch Mobile tvrtke Canon za skeniranje izravno na iPhone®, iPad® ili Android uređaj. Uštedite dragocjeno vrijeme uz značajke među kojima je obostrano skeniranje dokumenata u jednom prolazu. Napredni alati za obradu slike, kao što su prepoznavanje veličine dokumenta, poravnavanje i brisanje praznih stranica, pružaju dosljedno superiornu kvalitetu slike. Ova besplatna aplikacija dostupna je za uređaje koji imaju iOS i Android.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!