FAX L3000IP

Posted

FAX L3000IP

Funkcije: fax/copy/print

Brzina: 22 ppm

Format: A4, 56 to 128 g/m²

Standardna oprema: DADF, duplex

Opcije: slušalica, jedinica za slanje u boji

-Toner CRG 714 (cca 4500 ispisa)

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

Brzo efikasno faksiranje
Ovaj otporni faks je vrhunsko efikasno rješenje za velike urede. Super G3 modem s funkcijom telefaksa odašilje dokumente brzinom od 3 sekunde po stranici* i tako smanjuje telefonske troškove. Moguće je primati više faksova odjednom bez blokiranja linije što također dovodi do uštede vremena.

Ispis i kopiranje
Uživajte u pogodnostima profesionalnog laserskog ispisa i kopiranja brzinom od 22 kopije/ stranice u minuti (A4). Vrijeme čekanja na izlazak prve kopije po uključivanju iz stanja mirovanja iznosi manje od 13 sekundi, a gotovo trenutačno izlazi iz stanja mirovanja i spreman je za rad.

Automatski obostrani ispis i umetanje dokumenata
Automatsko obostrano faksiranje, kopiranje i ispis povećavaju učinkovitost i smanjuju troškove nabavke papira. Automatska ladica za papir s obostranim ispisom i kapacitetom od 50 stranica omogućava skeniranje brzinom od 45 slika u minuti (A4). Moguće je čak i skeniranje dokumenata A3 formata (samo jednostrano).

Ugrađena podrška za umrežavanje
Ugrađena podrška za umrežavanje omogućava umreženo ispisivanje i faksiranje svim korisnicima na vašoj mreži. Povezivanje s udaljenim korisnikom omogućava lako provjeravanje statusa uređaja. PCL5e/6 podrška jamči potpunu kompatibilnost s postojećim radnim okruženjem PCL pisača.

Dodatna funkcija SEND (SLANJE)
S dodatnom funkcijom za slanje FAX-L3000IP postaje središnja točka komunikacije pri digitalnom dijeljenju uredskih dokumenata, te povećava efikasnost i produktivnost u radu. Korisnici mogu skenirati dokumente u boji i otvoriti ih izravno u E-pošti, na mrežnom poslužitelju (SMB i FTP) ili Internetskom faksu. Prosljeđivanje faksova omogućava automatsko ili uvjetno prosljeđivanje faksova.

Veliki kapacitet opskrbe papirom
Standardna količina papira je 500 listova u kazeti i 100 listova u višenamjenskoj ladici. Dodatna kazeta za 500 listova povećava zalihu papira na 1100 listova kako bi vaš uređaj bio spreman za dugotrajno korištenje.

Sigurnost i kontrola nad troškovima
Potraživanje identifikacije odjela i korisnika korištenje dozvoljavaju samo za to ovlaštenim zaposlenicima i omogućavaju vam kontrolu nad svim troškovima. Moguće je dodijeliti drugu identifikaciju ili lozinku svakom odjelu i korisniku, te tako steći potpunu zaštitu.

Faksiranje bez rizika
Ako nestane papira ili tonera standardna memorija za 1500 stranice* pohranjuje sve dokumente u dolasku kako biste ih kasnije mogli ispisati. U slučaju nestanka struje , dodatna memorijska pohrana čuva faksove i druge podatke do najviše 3 sata.

Brzo biranje
Biranje postaje lakše pomoću 80 tipki za brzo biranje i 200 kodiranih (maks. 500) kako biste mogli pohraniti brojeve koje često koristite.

Link sa kompletnim karakteristikama:

otvori!