F-788dx

Posted

F-788dx

*10 + 2-znamenkasti znanstveni kalkulator

*Velik dvoredni LCD zaslon s mogućnošću podešavanja kontrasta

*Ukupno 497 funkcija koje uključuju:

*računanje, matricu, izračune vektora

*170 pretvorbi jedinica, 20 memorija za spremanje i 20 memorija za prizivanje spremljenih podataka

*Tanak dizajn s kliznim zaštitnim okvirom

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Bilo da učite primijenjenu matematiku, naprednu matematiku, statistiku ili čistu matematiku, naš 10+2-znamenkasti znanstveni kalkulator F-788dx vam osigurava prednost pred ostalima. Jednostavan je za korištenje, preglednog rasporeda tipki s jasnim oznakama i praktičnom kursorskom tipkom koja uključuje funkcije ‘Undo’ (Poništi) i ‘Input Recover’ (Vrati upis).

Praktičan dvoredni zaslon

Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, na F-788dx kalkulatoru se nalazi krupan dvoredni LCD. Zaslon istodobno prikazuje unos zadatka na gornjoj liniji, a rezultate na donjoj. Prilagodba kontrasta na LCD-u osigurava jasan i čitljiv prikaz znamenki i algebarskih znakova – bilo u mračnom ili jarko osvijetljenom okruženju.

497 funkcija za sve vaše potrebe

Kalkulator sadrži opsežnih 497 funkcija* koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Uživajte u bogatom asortimanu matematičkih i trigonometrijskih funkcija te funkcija vezanih za kompjutersku matematiku, kao i iscrpnim funkcijama za izračun statistika koje uključuju generator nasumičnih cijelih brojeva.

170 metričkih konverzija i 79 znanstvenih konstanti pridonosi raznovrsnosti. Na raspolaganju vam je i 20 memorija za spremanje i 20 memorija za prizivanje sačuvanog, pomoću nezavisnih tipki. Bez obzira na težinu zadatka, rješenje svakog problema će vam biti na dohvat ruke, brzo i točno.

* vidi specifikacije za čitav popis

Elegantan, izdržljiv, tanak

Elegantan i tanak, F-788dx kombinira moderan izgled i praktičnu funkcionalnost lakog držanja i upotrebe. Kompaktan je i lak, te ima klizni zaštitni okvir koji kalkulator štiti kada ga se ne koristi.

Štedi energiju

U slučaju prestanka korištenja kalkulator se automatski gasi nakon 7 minuta kako bi se štedjela energija. Sadrži i zaštitu memorije kada je ugašen, kako bi se zaštitilo sve što ste dotada radili.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!