F-718SGA

Posted

F-718SGA

*Antibakterijska tipkovnica

*Gornja i donja strana kućišta, poklopac odjeljka za baterije i zaštitni okvir proizvedeni su od recikliranog materijala kopirnih uređaja tvrtke Canon.

*Dvostruki izvor napajanja: solarno i zamjenjiva baterija

*264 funkcije i značajke

*Veliki LCD zaslon s matricom točaka

*Dvojni (matematički i linijski) prikaz i način rada

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Pomaže u održavanju boljih higijenskih uvjeta u školama
Higijena u školama vrlo je važan problem. Antibakterijski znanstveni kalkulator tvrtke Canon pomaže u eliminiranju potencijalnih zdravstvenih problema jer sadrži odobreno anorgansko, antimikrobno sredstvo* naneseno na površinu plastičnih tipki. To sprječava ili smanjuje rast bakterija do kojeg može doći na tipkama kalkulatora – naročito u aktivnom okruženju škole. To čini F-718SGA najsigurnijim izborom za učenike osnovnih i srednjih škola.

Proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon
Gornja i donja strana kućišta, poklopac odjeljka za baterije i zaštitni okvir ovog znanstvenog kalkulatora proizvedeni su od recikliranog materijala kopirnih uređaja tvrtke Canon. Time se najučinkovitije iskorištavaju resursi i smanjuje količina otpada.

Učinkovitost koja štedi energiju
F-718SGA ima praktičan dvostruki izvor napajanja. Solarna energija osigurava maksimalnu uštedu energije, a uz rezervno baterijsko napajanje ovaj kalkulator nikada vas neće iznevjeriti, bez obzira na uvjete osvjetljenja. Funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator nakon 7 minuta neaktivnosti, dodatno štedeći energiju. Kalkulator ima i bateriju koju možete zamijeniti, što jamči dugi vijek korištenja, za razliku od nekih kalkulatora koji se ne mogu koristiti nakon što se baterija istroši.

264 funkcije i visoka preciznost (do 18 znamenki internog izračuna)
Ovaj sveobuhvatni kalkulator sadrži sve funkcije potrebne za matematiku i znanstvene predmete tijekom osnovne i srednje škole. U to se ubrajaju 264 funkcije i značajke sa 17 memorijskih mjesta za pohranu i dohvaćan¸je te do 18 znamenki za interni izračun što omogućuje izrazito precizne rezultate (cjeloviti popis funkcija potražite u specifikacijama).

Veliki LCD zaslon s matricom točaka
Veliki LCD zaslon s matricom točaka i 4 retka – te s funkcijom ugađanja kontrasta – olakšava čitanje brojki jednim pogledom. Praktični tvrdi poklopac štiti zaslon i tipkovnicu od svakodnevnih udaraca.

Dvojni (matematički i linijski) prikaz i način rada
Iskoristite pogodnost praktičnog dvojnog (matematički i linijski) prikaza i načina rada. U matematičkom načinu rada znakovi se prikazuju kao u matematičkim udžbenicima, dok linijski način rada rabi tradicionalni prikaz u dvije linije.

* Odobrila američka Agencija za hranu i lijekove. Testove antimikrobne učinkovitosti provela je i certificirala udruga SIAA (Society of Industrial-technology for Antimicrobial Articles) ISO 22196 (JIS Z2801).

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!