Canon image FORMULA DR-M160II

Posted

Canon image FORMULA DR-M160II

Format: A4, obostrano

Brzina: 60 ppm/ 120 ppm crno-bijelo

60 ppm / 120 ppm u boji

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

 

 

 

 

 

 

Prednosti

  • Brzine skeniranja u boji do 60 ppm, vodeće u klasi
  • Robustan dizajn omogućava obradu do 7000 skeniranih dokumenata dnevno
  • Kompaktne dimenzije i visoka produktivnost
  • Superiorna pouzdanost rukovanja papirom uključuje i ponovno odvajanje papira
  • Smanjuje troškove za IT uz funkciju održavanja zapisnika

Brzo skeniranje za okruženja s velikom količinom papira

Uz impresivne brzine obostranog skeniranja do 60 ppm / 120 ipm uz 300 dpi, što je idealno za optičko prepoznavanje znakova (OCR), DR-M160 je dizajniran je visoku kvalitetu skeniranja u zahtjevnim okruženjima

Robustan dizajn za brze rezultate

Robustan dizajn uključuje ulagač dokumenata od impresivnih 60 listova u koji se mogu smjestiti dokumenti u miješanim serijama kako bi se unaprijedila produktivnost radnih grupa. DR-M160 je dizajniran kako bi omogućio iznimno pouzdano ulaganje i odvajanje različitih vrsta medija, od debelih do tankih listova te od reljefnih kartica do dokumenata duljine tri metra. Napravljen kako bi mogao obraditi do 7000 skeniranih dokumenata dnevno, DR-M160 uključuje valjke za uvlačenje velike izdržljivosti i solidan prijenos papira koji ga čine ekstremno trajnim uređajem koji može obaviti i zahtjevnije zadatke.

Rukovanje papirom bez muke

Jedinstveni sustav za ponovno odvajanje skeneru omogućava da automatski ponovo uloži dokumente u rijetkim slučajevima kada dođe do otkrivanja višestrukog ulaganja, čime se minimizira potreba za intervencijom korisnika. Gumb za deblokiranje u slučaju višestrukog ulaganja korisniku omogućava brzo ignoriranje otkrivenog višestrukog ulaganja i nastavak skeniranja.

Smanjite troškove usluga uz ugrađeno održavanje zapisnika

Tvrtke mogu smanjiti troškove za IT zahvaljujući funkciji održavanja zapisnika ugrađenoj u model DR-M160. Ta funkcija prikuplja važne podatke o radu korisnika i informacije o pogreškama koje servis i služba za podršku mogu koristiti kako bi utvrdili tehničke probleme i brzo ponovo osposobili uređaj.

Intuitivan softver za jednostavno korištenje u kompletu

imageFORMULA DR-M160 isporučuje se sa softverom čije jednostavno korištenje omogućava skeniranje i upravljanje dokumentima bez poteškoća. CaptureOnTouch ima intuitivno korisničko sučelje koje sadrži funkciju potpuno automatskog načina rada (Full Auto Mode) namijenjenu pojednostavljivanju operacija skeniranja, a podržava i skeniranje u različite formate datoteka (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint) te povezivanje sa sustavom SharePoint. Softver CapturePerfect idealan je za vremenski zahtjevnije serije dokumenata jer donosi vrhunske mogućnosti pregleda i načine slanja, uključujući izravno slanje u mapu, slanje e-poštom i slanje u SharePoint. Uključeni su i vodeći softveri za obradu slika Kofax VRS i eCopy PDF Pro Office namijenjeni brzom stvaranju, uređivanju i pretvaranju PDF dokumenata.

 

 

 

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori!