Canon kalkulatori

Posted

Canon kalkulatori

 

 

 

 

 

 

 

 

ISPISNI:

Ovi kalkulatori najbolji u klasi imaju ugrađenu brzu i trajnu jedinicu za ispis za pružanje jasnog ispisa u jednoj ili dvije boje. Ergonomska tipkovnica i veliki zaslon poboljšavaju prikladnost i čine ih savršenim za često korištenje unutar užurbanih ureda. Velika brzina ispisa osigurava produktivne performanse.

STOLNI:

Od osobnih prijenosnika džepnog formata do većih profesionalnih modela, ovi mali, stilski i lagani kalkulatori jednostavni su za očitavanje i korištenje. Atraktivnog dizajna, nude brojne plastične presvlake tipki, protuklizne gumeni nožice i podesivi nagibni zaslon za manji odsjaj.

PRIJENOSNI:

Canonovi prijenosni kalkulatori s ispisom idealni su za osobnu upotrebu, kućni ured ili profesionalnu upotrebu. Svaki model nudi oštre ispise, jednostavno rukovanje i minimalno održavanje. Mali veličinom ali velikog kapaciteta!

ZNANSTVENI:

Kompaktan ali moćan, naš asortiman Znanstvenih kalkulatora izvodi do 497 različitih znanstvenih i statističkih funkcija. Izvrsni za profesionalno ili korištenje u školama i fakultetima, zahvaljujući tankom, laganom dizajnu nude jednostavno rješenje složenih problema.

Ovdje možete pogledati kompletnu našu ponudu kalkulatora!