Canon imageFORMULA DR-G1130

Posted

Canon imageFORMULA DR-G1130

Format: A3, obostrano

Brzina: do 200 ipm 

 

 

 

 

 

 

 

Prednosti

  • Skeniranje u boji velikom brzinom do 200 ipm
  • Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 500 listova
  • Pouzdan ulagač za upravljanje raznim vrstama dokumenata
  • Ulaganje s prednje strane i polukružna staza za praktično rukovanje
  • Robustan dizajn za veća radna opterećenja
  • Vrlo kvalitetna obrada slike

Produktivnije i brže skeniranje

Radite produktivnije uz vrlo brzi DR-G1130 produkcijski skener. Omogućava skeniranje do 130 ppm/260 ipm, crno-bijelo i u sivim nijansama.
Namjenski čip pomaže u postizanju punih nazivnih brzina čak i kada je odabrano više funkcija za obradu slike. Ulagač dokumenata kapaciteta 500 listova omogućava skeniranje velikih serija dokumenata radi uštede dragocjenog vremena.

Poboljšano upravljanje dokumentima

Serija naprednih značajki za upravljanje papirom povećava učinkovitost skeniranja i osigurava bolje rezultate, bez obzira na kombinaciju vrsti dokumenata. Plošna staza za ulaganje papira osigurava glađe skeniranje i sprječava oštećenja, naročito tankog papira, dok tri načina rada za ulaganje papira pružaju opcije za pouzdano upravljanje raznim vrstama dokumenata. Senzori za prepoznavanje zaklamanih listova kod uređaja DR-G1130 sprječavaju oštećenje dokumenata, dok senzor za ultrazvučno prepoznavanje obostranog ulaganja upozorava korisnika u rijetkim slučajevima kada dođe do dvostrukog ulaganja.

Dizajniran imajući rukovatelje u vidu

Dizajn uređaja DR-G1130 s prednjim umetanjem nudi vam praktičnost i udobnost te vam omogućuje ulaganje i vađenje dokumenata bez napora dok ste u sjedećem položaju. Tipke na upravljačkoj ploči i tipke za zadatke dizajnirane su tako da su lako vidljive i u razini očiju.

Napravljen za veća opterećenja

Unatoč kompaktnim dimenzijama, DR-G1130 robusne je konstrukcije kako bi se mogao nositi sa zahtjevnim svakodnevnim tijekovima rada modernih tvrtki, uz preporučeni dnevni radni ciklus do 30 000 skeniranih dokumenata. Savršeno je rješenje za razne poslovne sektore, uključujući centralne korporacijske urede i odjele za skeniranje.

Vrlo kvalitetna obrada slike

Kako biste svaki put dobili vrhunske rezultate, DR-G1130 ima cijeli niz inteligentnih značajki za obradu slike. Napredni način poravnavanja stranica omogućava skeneru ne samo da prepoznaje i ispravlja dokumente koji se uvlače pod kutom nego i da izvrši drugu provjeru na temelju nagnutog teksta na skeniranim slikama. Način rada Folio omogućava skeniranje medija do veličine A1. Značajka MultiStream izrađuje dvije slike, kao što je crno-bijela za optičko prepoznavanje teksta (OCR) i u boji za arhiviranje, dok značajka Character Emphasis poboljšava čitljivost radi boljeg OCR prepoznavanja.

Raznovrsne opcije i softver

Za jednostavno skeniranje povezanih materijala povežite DR-G1130 s opcionalnom plošnom A3 jedinicom za skeniranje 201 ili plošnom A4 jedinicom za skeniranje 101 tvrtke Canon. Među drugim opcijama su naknadni utiskivač i dekoder šifre serije. U kompletu je softver CapturePerfect tvrtke Canon koji omogućava jednostavno serijsko skeniranje uz povezivanje na SharePoint.

Link sa kompletnim karakteristikama:

-Otvori