iR 2520

Posted

iR 2520

Funkcije: copy/print/scan

Brzina: 20 ppm

Format: A5R-A3, od 64gm2 do 128gm2

Standardna oprema: mreža, duplex, 1 ladica

Opcije: DADF, postolje, fax, dorađivač,…

-Toner C-EXV 33

Sve dodatne informacije na upit!

Napredna produktivnost

Svakodnevni zahtjevi brzog crno-bijelog ispisa zadovoljavaju se zahvaljujući brzinama do 20 ppm i izuzetno brzom aktivacijom iz stanja mirovanja. U kombinaciji s kapacitetom od 2000 listova papira, ovi višefunkcionalni pisači (Multifunctional Printers – MFP) idealni su za zaposlene male i srednje radne grupe s velikom količinom poslova ispisa i kopiranja.

Veliki zaslon osjetljiv na dodir s intuitivnim izbornicima seriju imageRUNNER 2500 čini jednostavnom za korištenje, što korisnicima omogućuje uštedu vremena i obavljanje više posla. Opcionalna funkcija slanja u boji omogućava brzo i učinkovito skeniranje u boji izravno u razna odredišta.

Kontrola troškova

Kompatibilnost sa softverskim rješenjem uniFLOW tvrtke Canon pruža veću transparentnost troškova, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih zadataka ispisa za pojedince, odjele, lokacije ili projekte.

Kompatibilnost sa softverom e-Maintenance tvrtke Canon dodatno poboljšava vrijeme rada kroz udaljenu dijagnostiku, automatizirano očitavanje mjerenja i nadzor potrošnih materijala u svrhu smanjenja vremena potrošenog na administraciju. Uz pojedinačnu naplatu po kopiji plaćate samo ono što ispišete, što vam pruža bolju kontrolu troškova.

Sigurnost

Ugrađena sigurnosna značajka znači da se ispis zadržava dok se odgovarajući korisnik ne identificira pomoću PIN broja. Time se sprječava nakupljanje dokumenata u odlagačima i njihovo korištenje od strane neovlaštenih osoba. Istovremeno se može pohraniti do 100 dokumenata. Pored toga, uz uniFLOW tvrtke Canon moguća je kombinacija sa sustavom za sigurnost s karticama, čime se korisniku omogućava trenutan pristup i ispis koliko god dokumenata želi. Nakon ispisa dokumenti se automatski brišu i tako se omogućava potpuna kontrola.

Integracija u mrežu

Ovaj model jednostavno se može povezati s IT mrežom, kao i integrirati u postojeće IT sustave zahvaljujući PCL-u i opcionalnoj podršci za PostScript. Nakon spajanja iW Management Console (iWMC) omogućuje vam upravljanje i nadzor nad svim poslovima preko jedne kontrolne točke.

Manji utjecaj na okoliš

Ovi modeli sukladni standardu ENERGY STAR® pružaju neke od najnižih TEC vrijednosti (tipična potrošnja energije)* u svojoj klasi i troše tek 1,5 W u stanju mirovanja. Visoko produktivan obostrani ispis kao standard štedi novac, vrijeme i papir.

Link sa kompletnim karakteristikama: – otvori

Više o Canon proizvodima u našoj ponudi pročitajte ovdje.