Canon MF 6140 dn

Posted

Canon MF 6140 dn

Osmišljen je za povoljan crno-bijeli ispis u tvrtkama s mnogo umreženih zaposlenika.
Učinite crno-bijeli ispis jednostavnim i praktičnim pomoću ovog tankog pisača 4-u-1 s podrškom za informatički oblak. Brz, energetski učinkovit rad i brzina ispisa od 33 ppm štede vrijeme i novac.

Ispisujte s bilo kojeg uređaja, bilo gdje

Oslobodite svoje poslovanje uz mogućnost ispisa s raznih uređaja i skeniranja na njih. Velik izbor značajki kao što su Google Cloud Print i Apple AirPrint korisnicima omogućavaju povezivanje s pisačem s raznih računala ili mobilnih uređaja.

Brži i dinamičniji crno-bijeli ispis
Brže dođite do željenih rezultata uz tehnologiju Quick First-Print koja omogućava brz ispis iz stanja mirovanja, brzinu ispisa od 33 ppm i vrijeme do prvog ispisa od 6 sekundi. Osim toga, kapacitet od 800 listova s opcionalnim odlagačem za papir smanjuju potrebu za stalnim dodavanjem papira tijekom razdoblja kada imate mnogo posla.

Jednostavna upotreba i upravljanje
Najbolje iskoristite uređaj zahvaljujući tipkama za odabir jednim dodirom koje omogućavaju jednostavno postavljanje i intuitivnom LCD zaslonu s 5 redaka na koji može stati više informacija Udaljeno korisničko sučelje (RUI) omogućava konfiguraciju pisača i upravljanje njime s bilo kojeg mjesta na mreži uz pristup utemeljen na ID-u radi očuvanja osnovnih postavki.

Zaštićeno ispisivanje
Pouzdano ispisujte povjerljive dokumente na dijeljenom uređaju zahvaljujući značajki SecurePrint tvrtke Canon. Zadaci ispisa pohranjuju se u RAM memoriji pisača, a pristupa im se pomoću PIN koda pa tako možete biti potpuno mirni i sigurni bez dodatnih troškova.

Štednja energije i isplativost
Štedite energiju i novce zahvaljujući energetskoj učinkovitosti vodećoj u klasi i ekonomičnom ispisu. Uređaj i-SENSYS MF6140dn pruža tipičnu potrošnju energije (TEC) od samo 1,3 kWh tjedno, dok automatski obostrani ispis štedi dragocjeni papir.

Više o proizvodu pročitajte ovdje.