AS-2200

Posted

AS-2200

*Stolni kalkulator s prikazom 12 znamenki

*Elegantno zaobljeno kućište

*Velik prilagodljiv nagnut zaslon

*Gornji i donji dio plastičnog kućišta napravljen je od recikliranog materijala dobivenog od Canon fotokopirnih uređaja

*Dvostruki izvor napajanja: solarna energija i baterija koja ne sadrži živu

*Zaokruživanje i odabir decimalnog zareza

*Automatsko isključivanje

Sve dodatne informacije i cijena na upit!

Elegantan i profesionalan
12-znamenkasti model AS-2200 odlikuje se i elegancijom i praktičnošću. Elegantno zakrivljeno kućište ne izgleda samo profesionalno, već i savršeno pristaje na bilo koji radni stol ili policu.

Prilagodljiv nagnut zaslon
Veliki, jasan i prilagodljiv LCD zaslon svodi bliještanje i odbijanje svjetlosti na minimum. Optimalna čitkost može se postići naginjanjem zaslona koji se tako može prilagoditi svim uvjetima osvjetljenja.

Održiv dizajn
Osim ergonomskog dizajna, ovaj model pruža i manji utjecaj na okoliš, što je nešto što sve organizacije i pojedinci trebaju uzeti u obzir. Neke njegove plastične komponente napravljene su od recikliranih materijala proizvoda tvrtke Canon.

Energetski učinkovit
Dvostruki izvor napajanja – solarna energija i baterija bez žive jamče energetsku učinkovitost i pouzdanost u različitim uvjetima osvjetljenja. Kada se AS-2200 ne koristi, funkcija automatskog isključivanja jednostavno će isključiti kalkulator kako bi se uštedjelo na energiji.

Mnoštvo funkcija
Kalkulator AS-2200 nudi širok raspon funkcija. Klizni prekidač pruža lak odabir decimalnog zareza i zaokruživanje. Memorija ukupnog rezultata automatski izračunava ukupne rezultate. Osim navedenih, na kalkulatoru se nalaze i neke druge praktične tipke poput tipka za izračun prodajne cijene, poništenje te sve ostale funkcije koje biste očekivali od Canonovog kalkulatora.

Link sa kompletnim karakteristikama:

Otvori AS-2200!